Bianca Ingrosso om relationen till Olivers flickvän Zoe

Så är Bianca Ingrossos relation med Zoe Fay Brown
Så är Bianca Ingrossos relation med Zoe Fay Brown - Foto: Youtube, Instagram/@zoefaybrown
Dela på Pinterest
I en video berättar Bianca Ingrosso om relationen med Olivers flickvän Zoe Fay Brown.

Tillskillnad från sin övriga familj har Oliver Ingrosso alltid varit mer sparsam med att dela med sig av sitt liv på sociala medier och syns sällan i familjens reality ”Wahlgrens värld”. Därför kom det som en chock för många när han under våren 2023 avslöjade han att han träffat kärleken och att de dessutom väntade barn tillsammans. 

Sedan dess har vi fått ta del mer av Olivers liv tillsammans med flickvännen Zoe Fay Brown och deras son, Kalí.

Familjen Wahlgren/Ingrosso. Foto: Avalon/ STELLA Pictures

Därför vill Oliver inte gifta sig med Zoe 

Att familjen Wahlgren/Ingrosso står varandra nära råder det ingen tvekan om, både på sociala medier och i ”Wahlgrens värld” får tittarna följa deras relation. Vilket även gäller familjens respektive och sedan Kalí kom till världen har Zoe synts allt oftare i tv-rutan. 

I ett tidigare avsnitt av ”Wahlgrens värld” har Oliver berättat att han inte är intresserad att gifta sig, trots att Zoe-Fay vid inspelade stund, var gravid med deras son.. 

– Jag ska inte gifta mig. Jag ska inte döpa ungen i kyrkan heller, berättade han i ett avsnitt av en tidigare säsong av "Wahlgrens värld". 

Han fortsatte: 

– Det är ingenting med det som säger att man älskar varandra mer bara för att man gift sig. Jag tror också att det lägger press på ett förhållandes axlar som egentligen inte behöver vara där. 

Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Bianca Ingrosso om relationen med Zoe 

I en ny video på Youtube berättar nu Olivers syster Bianca Ingrosso vad hon tycker om sin svägerska. I segmentet svarar Bianca på frågor som hennes följare har ställt till henne och en av frågorna lyder: 

”Hur är din och Zoes relation”

– Zoe är ju då baby mama till Kalí och tillsammans med min storebror. Jag har ju känt Zoe jättelänge, alltså långt innan hon träffade Oliver. Vi har gemensamma vänner, hon har varit en i gamet länge. And I love her to pieces. Hon är så chill, säger Bianca. 

Biancas koordinator och vän Emelie Feola tillägger att Zoe är väldigt enkel att vara runt och prata med. 

– Hon är jätteberörd, alltså allting man säger lyssnar hon på och blir berörd av. Hon är inte såhär, du vet när man träffar folk ibland som man inte känner så väl, det är inte så att hon försöker lära känna en. Hon är inte överspelad, och det är det värsta jag vet när man är onaturligt trevlig, säger Bianca. 

Hon tillägger: 

– Men man kan nästan ibland tro att hon ”couldn't care less about you”, men det är bara att hon är väldigt chill. Och skitsexig. 

stats