Operationen Bianca Ingrosso ångrar – nu berättar hon

Bianca Ingrosso om ingreppet hon ångrar
Bianca Ingrosso om ingreppet hon ångrar - Foto: Henrik Montgomery/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har gjort flera små förändringar med utseendet de senaste åren. Nu berättar hon om ett ingrepp som hon ångrar.

Bianca Ingrosso, 29, är inte känd för att vara blyg, tvärtom är hon frispråkig och delar gärna med sig av detaljer om sitt privatliv. Sedan ett par år tillbaka har hon varit öppen med vilka olika ingrepp hon gjort för att förändra sitt utseende.

Bianca Ingrosso 2017. Foto: Erik Simander/TT

De ingreppen har Bianca Ingrosso gjort

Redan i de första säsongerna av  ”Wahlgrens värld” uttryckte Bianca ett missnöje för storleken på sina läppar. Och efter ett par år valde hon att injicera fillers i läpparna för att få dem större. Hon har även använt fillers för att fylla ut sina ringar under ögonen samt fylla ut sina kinder. Hon har även gjort botox i pannan för att göra den slät. 

För cirka två år sedan avslöjade hon även att hon gjort en bröstoperation. På sociala medier var det många som påpekade att det synes att Bianca opererat sig vilket gjorde att de var nyfikna på detaljer kring operationen.

Tillslut kom dagen då Bianca erkände ingreppet: 

– Jag hade länge funderat på att operera brösten men lovade mig själv att jag skulle vänta fem år. Om jag fortfarande ville operera mig efter fem år så skulle jag ta tag i saker. 

På Youtube berättade hon om varför hon inte talade öppet om operationen tidigare. 

– Och det har ingenting med att jag velat vara oärlig mot er. Jag har bara inte känt att min ärlighet kan landa tryggt i er famn, vilket kan åka tillbaka på mig, och landa fel. Så för min egen hälsa har jag inte pratat om det. För folk är galna där ute. Ni vet ju det, sa Bianca i videon och fortsatte:

– Och ibland måste jag också värna om mitt välmående. Ibland handlar det inte bara om vad jag delar med mig av till er, utan ibland handlar det om vad jag delar med mig av med respekt mot mig själv.

Bianca gjorde sin bröstoperation på Victoriakliniken i Saltsjöbaden hos Doktor Charles Randquist och resultatet har hon sagt att hon blev nöjd med.

Bianca Ingrosso  2020. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Det ingreppet ångrar Bianca 

Men när hon bekantat sig med sina nya bröst i dryga två år, är det något hon faktiskt hade velat ändra på. Det är i en ny video på Youtube där hon besvarar en fråga hon fått i en frågestund. 

Bianca får frågan om vad man ska tänka på när man ska förstora brösten. Hon belyser vikten av att välja en bra klinik och kirurg. Men det var ytterligare ett råd hon gav till personen som ställde frågan: 

– Jag ångrar ju att jag inte bara gjorde en storlek större direkt. Man tror att det kommer bli så mycket större än vad det blir. Så gå upp en storlek än vad du har tänkt, för brösten sväller i början. Man är svullen, men sedan så går den svullnaden ned och då är det så här ”va, vad fan jag hade velat göra större". För man blir bekväm i början med att de uppfattas större, säger Bianca och fortsätter tipsa följaren:

– Så en storlek större. Och så är det superviktigt att inte gå till vilken klinik som helst. Alltså det är A och O, beroende på hur de kommer att falla, hur ärren kommer se ut. Ni ser om jag sträcker på mig så här så ser man att det är fejk. Men om jag sitter ned tycker jag inte att man kan se det. Och det är helt beroende på vilken kirurg.

stats