Bianca Ingrossos ärliga ord om Phillipe: ”En av de bästa”

Bianca Ingrossos ord om Phillipe Cohen
Bianca Ingrossos ord om Phillipe Cohen - Foto: Youtube
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i 10 år men gick skilda vägar 2022. Nu berättar Bianca vad hon egentligen tycker om exet.

Bianca Ingrosso, 29, har varit singel sedan relationen med krögaren Phillipe Cohen, 30, tog slut sommaren 2022. Deras relation varade i 10 år men präglades av flera uppbrott, men paret tycktes alltid hitta tillbaka till varandra. Men för två år sedan blev uppbrottet definitivt. 

Sedan dess har Phillipe hittat kärleken på nytt och idag är han i en relation med Rebecca Lindbergh Thor och tillsammans bor de i en lägenhet på Östermalm.

Bianca har enligt egen utsago jobbat på relationen med sig själv, men längtan att träffa den stora kärleken finns. 

– Min största, största, största dröm är såklart att hitta kärleken. Jag tror att det är därför jag känner mig lite spretig, för att jag tror att jag lägger någon grund i att ha en partner. Men det drömmer jag om, att verkligen bli kär på riktigt. Jag kommer aldrig nöja mig och bli tillsammans med någon om jag inte känner att det här är min livspartner. Få fyra barn, drömmer jag jättemycket om, berättade Bianca i en video på Youtube 2024. 

Foto: Youtube

Kängan till exet efter uppbrottet  

Uppbrottet från ex-pojkvännen har dock fört med sig en del positiva saker för Bianca också. I youtube-videon berättar hon att hennes personlighet förändrats. 

– Jag har ju blivit jättemycket mer extrovert sen jag och mitt ex gjorde slut, säger Bianca och hennes koordinator Emelie Feola tillägger: 

– Efter du gjorde slut med ditt ex har du fått sjukt mycket nya relationer. 

– Ja och det var något jag tog med mig när jag gick igenom mitt uppbrott, jag förlorar ingenting jag har snarare fått så mycket nya relationer och historier med dem. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso gjorde slut 2022. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Biancas ärliga ord om Phillipe 

Sedan Bianca gjorde comeback på youtube har hon delat med sig av en hel del detaljer om sitt liv. Nyligen fick hon en fråga om sin ex-pojkvän och vad hon egentligen tyckte. 

Frågan lyder: 

”Ärligt, vad tycker du om ditt ex restauranger?”

– Top fucking notch. Alltså ärligt talat, han lärde sig laga mat av mina bröder så det hade varit konstigt om jag inte tyckte om det, säger Bianca och fortsätter: 

– Sen ska jag säga, jag tar tillbaka det jag sa. Phillipes mamma är en av de bästa på att laga mat, som jag någonsin smakat. Så han har lärt sig av sin mor, han har skillsen själv men också har han lärt sig av mina bröder. 

stats