Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar barn igen

Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar sitt andra barn
Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar sitt andra barn - Foto: Mickan Mörk/TT, Instagram
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown väntar sitt andra barn och farmor Pernilla Wahlgren visar sin enorma glädje över tillskottet

Våren 2023 avslöjade Oliver Ingrosso att han träffat kärleken och att de dessutom väntade sitt första barn ihop. Sedan dess har vi fått ta del mer av Olivers liv tillsammans med flickvännen Zoe Fay Brown och sonen Kalí.

Oliver och Zoes kärlekshistoria började för snart två år sedan, närmare bestämt i slutet på augusti 2022 och kort efter deras möte blev Oliver och Zoe ett par.

– Jag vet inte exakt när det var, men jag skulle vilja säga oktober eller november. Det gick hyfsat snabbt i alla fall, har Ingrosso tidigare sagt i ”Framgångspodden”. 

Och sedan gick allt ännu snabbare. Bara någon månad senare fick paret reda på att Zoe var gravid. Den 6 september 2023 föddes sonen Kalí Ennio Brown Ingrosso. 

Oliver Ingrosso och Zoe väntar sitt andra barn 

Drygt tre veckor efter Kalís 1års-dag avslöjar Zoe att familjen väntar tillökning – hon är nämligen gravid igen! I ett instagraminlägg som föreställer storebror Kalí som ler brett bredvid en ultraljudsbild på en skärm, skriver Zoe: 

”Ja hehehe vad säger man? Snart blir vi 4”

Zoe om måendet under graviditeten

Zoe delar inlägget på sin Instagram-story och avslöjar att de fick reda på graviditeten i juli och det verkar som hon haft det ganska tufft. 

”Om någon har undrat varför jag har varit så tyst sedan i juli, är detta varför. Den här graviditeten har dragit mig i min livmoder minst sagt" 

Foto: Instagram/@zoefaybrown

Pernilla Wahlgrens glädje 

Beskedet möts av glädje och hurrarop och kommentarsfältet fylldes snabbt med röda hjärtan och grattishälsningar. Benjamin Ingrosso kommenterar nyheten flera utropstecken för att uttrycka sin glädje. 

”Wow stort grattis!! Nu blir jag farfar igen”, skriver Emilio Ingrosso

”Så underbart!”, hälsar Åsa Ingrosso. 

”Som vi längtar!!!”, skriver Zoes mamma Maria Brown och farmor Pernilla Wahlgren svarar på hennes kommentar med ”SOM!” 

Pernilla kommenterar även inlägget och uttrycker sin enorma glädje: 

”Jag är den lyckligaste farmorn i hela världen och ni är de finaste bästa föräldrarna älskade lilla Kalí och lilla kommande bebisen kan fååååå!!!!”

stats