Peg Parneviks oväntade barnbesked: ”Menad att vara mamma”

Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit på semester i Italien
Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit på semester i Italien - Foto: Instagram/@pegparnevik, Patrik C Österberg/ STELLA Pictures/
Dela på Pinterest
Peg Parnevik berättar om en upplevelse hon hade hos sin massör. Som gav Peg ett oväntat besked om framtiden.

Peg Parnevik, 29, och pojkvännen Sebastian De La Vega, 38, har varit ett par i över ett och ett halvt år och verkar upp över öronen förälskade i varandra. 

Direkt efter att Peg avslutade sin sommarturné ”Golfarens dotter” passade paret på att ta igen lite tid tillsammans och åkte på en välförtjänt semester till Italien. Där de har njutit av sol, bad, mat och dryck samt firat Pegs födelsedag! 

Peg fyllde nämligen 29 år under resan och då passade paret på att checka in på det extravaganta hotellet Villa La Madonna i vackra Piemonte. Enligt bokningstjänsten Booking kostar en natt cirka 6800 kronor per natt, för det billigaste rummet – så Peg verkar ha blivit firad rejält av sin kärlek. 

Peg Parneviks besked: ”Menad att vara mamma”

Under hösten är Peg högaktuell som en av de nya jurymedlemmarna i ”Idol” och man kan ana att hon kommer göra ett eller annat gig också, efter hennes succésommar. Hon driver även podden ”Peg & Penny” tillsammans med lillasystern Penny Parnevik, som släpper avsnitt varje vecka. 

I podden får lyssnarna ta del av allt mellan himmel och jord från systrarnas liv, Peg har bland annat berättat om sin önskan att pojkvännen ska fria till henne och om deras barnplaner. Nyligen berättade Peg om en upplevelse hon hade när hon var hon sin massör, som ska ha avslöjat något om Pegs framtid. 

– Då sa min massör till mig ”jag ser några barn som väntar på dig”. Hur galet? Hon bara ”inte att det ska hända nu, nu, nu, men de sitter och väntar på dig”. Det är vackert!, berättar Peg i podden. 

Hon fortsätter: 

– Hon sa att, det här ingenting mot min relation nu, det handlar inte så jättemycket om vem du är med, det är mer att du är menad att vara mamma. Det var så fint. Mer och mer har jag känt det att jag kanske ska få barn. 

Peg berättar att det var första gången hon kände att det skulle vara kul, men att hon behöver hitta tid för det. 

– Men hur sjukt att hon bara ja, du ska få barn, säger Penny. 

– Jag tror jag kommer bli en pojkmamma!, utbrister Peg. 

stats