Peg Parneviks lycka med pojkvännen – privata bilderna visar

Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit ett par i 1,5 år
Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit ett par i 1,5 år - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson, Instagram/@pegparnevik
Dela på Pinterest
Peg Parnevik har haft en hektisk turnésommar. Nu visar hon upp lyckan med pojkvännen Sebastian De la Vega.

I början på hösten 2023 avslöjade Peg Parnevik, 28, att hon funnit kärleken i Sebastian De La Vega, 38. 

–  Jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubbla, sa Peg till Aftonbladet när relationen offentliggjordes. 

Och det tog ett tag innan Peg visade upp sin pojkvän, men nu dyker han titt som tätt upp i hennes flöde på Instagram och relationen är ett hett samtalsämne i podden ”Peg och Penny” som Peg driver med systern Penny Parnevik

Hektiska sommaren

Peg Parnevik har en hektisk sommar i bagaget, då hon rest land och rike med turnén ”Golfarens dotter” och stått på scen framför utsålda festivaler. 

”Får ont i hjärtat att det är över men är så tacksam för all kärlek. Och ännu mer taggad på allt som kommer! En oförglömlig sommar med er, ni är ALLT.”, skrev hon på Instagram efter turnéns slut. 

Pegs lycka med Sebastian

Medan större delen av Sveriges befolkning varit på semester under sommarens heta månader har Peg Parnevik haft sin mest intensiva jobbperiod och knappt haft en dag ledig på hela sommaren.  

Men nu när hon gjort sin sista spelning för sommaren är det äntligen dags för Peg att få njuta av lite ledighet. I podden ”Peg & Penny” berättade Peg nyligen att hon och kärleken Sebastian beger sig till Italien för att njuta av sommar, sol, god mat och dryck och av varandra. 

På Instagram delar hon med sig av privata bilder från semestern, och de ser sannerligen ut att ha det fantastiskt! 

”Firar slutet på sommaren och min (nästan!! ) födelsedag”

MISSA INTE: 

Allt om Eva Rydberg: Make, barn och mystiska sjukdomen

Allt om Eric Stern: Längd, fru, barn, filmer och Bäst i test


stats