Syskonen Ingrosso syns på hemlig resa – bilderna avslöjar

Syskonen Ingrosso ska starta företag ihop!
Syskonen Ingrosso ska starta företag ihop! - Foto: Thomas Fure, Claudio Bresciani/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Det hör inte till vanligheten att alla tre Ingrosso-syskon åker på semester tillsammans. Nu syns de på hemlig resa tillsammans.

I augusti 2023 avslöjades det att syskonen Ingrosso, Oliver, Bianca och Benjamin ska starta företag tillsammans. Enligt sajten Breakit registrerade de bolaget Mi-No Market AB i början av 2023, ett företag som ska jobba inom export, import och försäljning av livsmedel. Och till sin hjälp har de den tidigare försäljningschefen för Voi, Carl Lüders Vernersson, som ska hjälpa syskonen tillsätta en vd. 

Det gör syskonen idag

Alla syskonen är framgångsrika med sina egna företag och projekt idag. Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers och är engagerad i flera företag. Under sina hittills 29 år på planeten har hon byggs ett sminkimperium med företaget "Caia", slagit sig in på smyckesmarknaden med "Ani Jewls" samt testar vingarna i modevärlden med klädmärket "Àvora". För att inte glömma hennes programledaruppdrag. Nyligen avslöjade hon att hon har något nytt på gång, men avslöjar dock inte vad det handlar om. 

– Jag ska släppa ett nytt varumärke, det är jättekul. Ni har säkert sett det lite här och där. Det känns i magen som the biggest legacy, när jag ligger på min dödsbädd så kommer det vara "shit, att vi kan ge vidare detta till vår familj", det här är verkligen ett hjärtligt passionsprojekt som är långsiktigt och ska föras vidare i familjen Ingrosso, berättade Bianca i en video på Youtube. 

Lillebror Benjamin har valt en något annorlunda väg men håller även han, likt storasyster Bianca, till i det offentliga. Han är en av Sveriges i nutid största popstjärnor och har hittills i sin karriär gett ut flertalet album. Under våren 2024 var han på sin första turné i Europa och sommaren spenderade han på Sverigeturné. 

Oliver Ingrosso som är äldst i skyskonskaran, har till skillnad från sina yngre syskon, valt att hålla sig delvis utanför rampljuset. Han är en uppskattad dj som gjort flertalet artistsamarbeten, med bland andra Avicii, Tiësto och Swedish House Mafia. 2022 öppnade han sin första egna restaurang, ”Olli Ristorante” i Stockholm. Han har även släppt två kokböcker med fokus på det italienska köket. 

Ingrosso-syskonen syns på resa tillsammans 

Att syskonen Ingrosso står varandra nära är ingen hemlighet. Men trots det hör det inte till vanligheten att bara de tre åker på en resa tillsammans. 

Men nyligen syntes Oliver, Bianca och Benjamin på en resa med destinationen: Rom i Italien. På sociala medier har de delat bilder på varandra – och såklart en hel del mat. 

Instagram/@oliveringrosso

När Bianca publicerar en bildkarusell på Instagram med bilder från resan får hon en kommentar: 

”Semester varje vecka”

Varpå hon svarar: 

”Jobbresa babe” 

Vilket innebär att syskonen har något gemensamt jobbprojekt på gång. Kan det vara så att det har något med deras gemensamma bolag Mi-No Market AB, att göra? Kan det således innebära att deras produkter snart kommer släppas och att de är i Rom för att göra research om de livsmedel de ska exportera och sälja?

Vi hoppas det! Men vad syskonen har i kikaren, kommer med största sannolikhet avslöjas inom kort! 

Även i en video på Tiktok har Bianca delat med sig av ett bildspel från resan. 

Foto: Tiktok/@biancaingrosso


stats