Därför vill Bianca Ingrosso frysa sina ägg – nu berättar hon

Bianca Ingrosso om framtidsdrömmarna
Bianca Ingrosso om framtidsdrömmarna - Foto: Tim Aro/TT, Youtube
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har flera gånger berättat om sin önskan att bli en ung mamma och få en stor familj. Nu berättar hon vad hon planerar.

Bianca Ingrosso, 29, föddes rakt in i offentligheten och har stått i ramljuset sedan hon var ett litet barn. Men det dröjde fram till 2016 innan hennes stora genombrott. Det var året som hon kom tvåa i ”Let's dance” och ”Wahlgrens värld” hade premiär. 

Därefter har Bianca blivit en stor profil på sociala medier och har idag över över 1,4 miljoner följare på Instagram. Hon har även startat flera framgångsrika bolag och är en av Sveriges mest framgångsrika unga entreprenörer. 

Bianca kom tvåa i Let's dance 2016. Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES

Bianca Ingrossos kärleksbesked  

Något som alltid verkar vara av intresse, är hur det står till med Biancas kärleksliv. Sedan uppbrottet från ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 30, sommaren 2022 har Bianca varit singel. 

I en video på Youtube berättade hon nyligen hur det står till med kärlekslivet: 

– Juste, det är man också, råsingel. Fortfarande, still going strong. Jag blir aldrig kär i killar, jag har verkligen förstått att det är ett problem jag har. Att jag inte kan bli kär, berättar Bianca i videon. 

Hon fortsätter: 

– Vi kan prata lite snabbt om det. Jag har haft det lite upp och ner med det, ingenting som har med mitt ex att göra, det är med en annan person. Men nu är jag väldigt singel och börjar precis komma tillbaka till det stadiet där man vågar öppna upp sitt hjärta igen, för att jag har blivit... Ugh, en annan gång kan vi prata om det. Men gått på nitlotter, det har jag. Så nu får jag sluta leta efter någon som måste vara 10 av 10, superattraktiv och den perfekta mannen? Nu vill jag bara ha någon som är snäll mot mig och tar hand om mig?

Läs merBianca Ingrossos ärliga ord om kärlekslivet: ”Gått på nitlotter”

Framtidsdrömmarna

Efter två år som singel har Bianca stött på en del nitlotter i sitt kärleksliv, men hon drömmer om att finna den rätta som hon en dag vill skaffa barn tillsammans med. 

– Min största, största, största dröm är såklart att hitta kärleken. Jag tror att det är därför jag känner mig lite spretig, för att jag tror att jag lägger någon grund i att ha en partner. Men det drömmer jag om, att verkligen bli kär på riktigt. Jag kommer aldrig nöja mig och bli tillsammans med någon om jag inte känner att det här är min livspartner. Få fyra barn, drömmer jag jättemycket om, säger Bianca i en frågestund på Youtube

Foto: Youtube

Därför vill Bianca frysa sina ägg 

I samma frågestund får Bianca frågan om hon funderar på att frysa sina ägg. Hon har vid flera tillfällen de senaste åren berättar om att hon vill bli en ung mamma och få många barn.

Och svaret på frågan visade sig vara ja: 

– Jag sa det för en vecka sedan, jag vill faktiskt frysa mina ägg. Det är planen. Jag vill vara förberedd. Barn är det viktigaste, eller det är iallafall något jag verkligen vill ha, berättar hon. 

Men när hon planerar att göra ingreppet, väljer hon att behålla för sig själv.

Foto: Youtube

MISSA INTE: 

Allt om Pernilla Wahlgren: Barn, syskon, make, lyxhus och ex

Zlatan Ibrahimovic har två barn – så ser sönerna Maximilian och Vincent ut idag

stats