Zoe Fay Browns lycka med Oliver – på Kalís födelsedag

Oliver Ingrosso och Zoe Fay Browns stora lycka
Oliver Ingrosso och Zoe Fay Browns stora lycka - Foto: Thomas Fure, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
I september 2023 välkomnade Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown sonen Kalí till världen. Nu visar de upp lyckan.

Tillskillnad från sin övriga familj har Oliver Ingrosso alltid varit mer sparsam med att dela med sig av sitt liv på sociala medier och syns sällan i familjens reality ”Wahlgrens värld”. Därför kom det som en chock för många när han under våren 2023 avslöjade han att han träffat kärleken och att de dessutom väntade barn tillsammans. 

Sedan dess har vi fått ta del mer av Olivers liv tillsammans med flickvännen Zoe Fay Brown och deras son, Kalí. 

Oliver om pappalivet 

Sedan Oliver blev pappa har man kunnat följa sonen Kalís utveckling, inte minst på Oliver och Zoes sociala medier, men även övriga medlemmar av familjen publicerar ofta bilder och videos på den lilla gossen. 

När Oliver gästade P4 Extra – Gästen, berättade han om pappalivet och hur han får ihop livet som egenföretagare.

– På något vänster så klarar jag det ändå. Jag sa till mig själv så fort jag blev pappa att nu får du prioritera om. 

Vidare berättar Oliver att han tidigare spenderade väldigt mycket tid på sin restaurang Olli, men när Kalí kom till världen förändrade allt. 

– Men så fort Kalí kom så fick jag bara acceptera att saker och ting inte blir exakt som du vill ha det, för det finns något hemma och i livet som är viktigare än någonting annat, säger Oliver och fortsätter: 

– Det var något som jag sa till mig själv och bara tvingade mig själv till. Jag är inte där, och har inte varit där lika mycket på kvällarna för ja vill hellre vara hemma med honom. Så jag försöker anpassa min dag till att jobba mer på dagtid och istället för att jobba på kvällarna, vill jag vara hemma med min familj istället. 

Zoes lycka med Oliver  

Den 6 september 2023 förändrades Oliver och Zoes liv för alltid, när lilla Kalí kom till världen. Och nu har det hunnit gå ett helt år sedan sonen kom till världen. På Instagram delar Zoe med sig av lyckan med att sonen hunnit fylla hela ett år! 

”1 år idag – min vackra unge jag älskar dig så det gör ont”, skriver hon följt av ett rött hjärta. 

Familjens lycka 

Även medlemmar i familjen Wahlgren/Ingrosso/Brown har delat med sig av bilder för att uppmärksamma den stora dagen. 

På Instagram story skriver Zoes mamma, Maria Brown

”Grattis älskade, roliga, nyfikna, glada Kalí!!! Tänk att det redan har gått 1 år sedan du kom till oss. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva”

stats