Linn Hegdals ord till Filip – efter beskedet: "Aldrig"

Linn Hegdals ord till Filip efter beskedet.
Linn Hegdals ord till Filip efter beskedet. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht har lämnat Sverige för ett stort äventyr. Nu bryter han äntligen tystnaden efter 21 dagar till havs, något som flickvännen Linn Hegdal var snabb med att kommentera.

Filip Lamprecht, 27, träffade flickvännen Linn Hegdal, 28, under inspelningen av "Let's dance" 2021. Paret dansade genom hela programmet och lämnade som säsongen vinnare.

Men de tog inte bara med sig en guldmedalj från upplevelsen, utan också varandra. I början av 2023 avslöjade Filip relationen på Instagram i ära av deras ett-årsdag. 

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev Filip då.

MISSA INTE: Linn Hegdals kärleksgåva till Filip – efter splittringen: ”Är tufft”

Filip Lamprecht seglar "Över Atlanten"

Det var i augusti som beskedet om att Filip skulle segla över atlanten tillsammans med ett gäng andra kända svenskar. 

Med sig har han nämligen Grotesco"-medlemmen Emma Molin, förre förbundskaptenen i fotboll Janne Andersson, komikern Johan Petersson, skådespelaren Alexander Karim och skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg.

LÄS MER: Linn Hegdals kärleksgest till Filip – framför alla

"Håll tummarna för att vi inte kapsejsar"

Dagen innan det stora äventyret började tog Filip ton på Instagram för att dela med sig av den roliga nyheten. 

I inlägget berättar han att han är nervös, både inför att segla, och att skämma ut sig inför resans skeppare Gunnar "Gurra" Krantz.

"JAG SKA SEGLA ATLANTEN!!!!! Redan imorgon bär det av med detta helt fantastiska gäng!
Jag är precis lika taggad som jag är nervös och misstänker att jag inte kommer fatta vad jag tackat ja till förens det är för sent.. Men men! Kommer bli hur bra som helst och ångra mig kan jag göra sen. Håll tummarna för att vi inte kapsejsar eller att jag skämmer ut mig framför Gurra!"

Linn Hegdals ord till Filip – efter beskedet

Efter 21 dagar till havs uppdaterar Filip nu sina följare om att han kommit välbehållen till resans slutdestination, Rio de Janeiro i Brasilien.

"Efter 21 dagar på atlanten är vi i Rio de Janeiro, och vi har officiellt korsat atlanten, seglat atlanten. Ganska coolt", säger han i videon medan han sörplar på en öl. 

Någon som är extra glad över att Filip snart ska åka hem till Sverige är flickvännen Linn, som passar på att dela några kärleksfulla ord i kommentarsfältet.

"ALDRIG längtat så mycket till en söndag som jag gör nu!!!!", skriver hon.

LÄS MER: 

Dante Zias ärliga ord om svåra uppväxten: "Väldigt arg"

Benjamin Ingrossos stora hemlighet med syskonen: "Vi har..."

stats