Dante Zias ärliga ord om svåra uppväxten: "Väldigt arg"

Dante Zia var ett argt barn.
Dante Zia var ett argt barn. - Foto: Claudio Bresciani/TT Fredrik Persson/TT
Dela på Pinterest
Som barn kämpade Dante Zia för att få uppmärksamhet bland fem syskon. – Jag var väldigt arg som barn. Jag hatade när det var orättvist, berättar han i tv-programmet "Över Atlanten".

Dante Zia, 31, är en svensk kock och programledare. Under sin karriär har Dante också blivit en folkkär profil hemma i stugorna, och han är därför en av deltagarna i den nya säsongen av tv-programmet "Över Atlanten".

I ett samtal med skådespelerskan Susanne Reuter berättar han nu om den tuffa uppväxten, vilket Hänt var först med att rapportera om. 

MISSA INTE5 fakta om Oscar Zia – familj, ålder och karriär

Deltagarna i "Över atlanten" säsong sju

Det är återigen dags för sex nya kändisar att hoppa på en segelbåt för att bege sig ut på sitt livs segling i sjunde säsongen av Kanal 5:s "Över Atlanten".

Bland de som ger sig ut på det stora äventyret är alltså tv-kocken Dante Zia. 

Med sig har han komikern och programledaren Anders "Ankan" Johansson, skådespelerskan Suzanne Reuter, skådespelerskan och komikern Clara Henry, komikern Kristoffer Appelquist och hockeylegenden Peter ”Foppa” Forsberg

MISSA INTE: Linn Hegdals kärleksgåva till Filip – efter splittringen: ”Är tufft”

Danta Zia öppnar upp om svåra tiden: ""

Under säsongens gång får tittarna följa kändisarnas resa till havs. I det senaste avsnittet sitter Dante och Susanne i ett känslomässigt samtal. 

Dante berättar nämligen att han gick igenom en svår tid som barn. I Familjen Zia finns det fem syskon, och det var inte alltid lätt att få uppmärksamhet.  

– Jag var väldigt arg som barn. Jag hatade när det var orättvist, säger Dante Zia till Susanne och fortsätter:

– Jag hatade när det var orättvist, på julafton och födelsedagar kunde jag räkna hur många grejer och hur många kronor som alla barn hade fått presenter för. Skilde det en femkrona kunde jag förstöra hela julafton.

Det gick så långt att Dante kunde rymma hemifrån om han inte fick som han ville. För Susanne berättar han att han gjorde det för att familjen skulle se honom.

– När jag var som argast så kunde jag springa ut i skogen och gömma mig bakom en sten och vara borta ett par timmar. 

LÄS MER:

Bianca Ingrossos avslöjande om singellivet: ”Kär igen”

Allt om Torbjörn Averås Skorup: Partner, bror och Bäst i test

Allt om Peter Jöback: Barn, maken Oscar och svåra barndomen

stats