Samir Badrans oväntade besked – efter svåra tiden: "Paus"

Samir Badran öppnar upp om svåra tiden.
Samir Badran öppnar upp om svåra tiden. - Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Samir Badran är en svensk artist, reality-profil och mäklare. Nu öppnar Samir upp om en jobbig tid som han går igenom. "Känns som de krossar mig", skriver han på Instagram.

Samir Badran, 34, är en en mångsysslare av rang. Under sin karriär har han hunnit med att vara reality-profil, artist och mäklare. 

Trots framgångarna öppnar han nu upp om en tuff tid på Instagram, vilket Expressen var först med att rapportera om. 

MISSA INTE: Samir Badran: Längd, karriären som mäklare och barnplanerna med nya flickvännen

Samir Badrans karriär – så mycket tjänar han

Samir hamnade i rampjuset redan 2013, då han ställde upp som deltagare i reality-programmet "Paradise hotel". 

Han tävlade då mot idag mer eller mindre kända profiler som Jesper Johansson och Aina Lesse. Samir var även med i programmet 2014, då profiler som Saga Scott och Jasmine Gustafsson var med. 

Sedan dess har Samir medverkat i en rad andra tv-program. Exempelvis "Fångarna på fortet" och "Let's dance". Han har också ställt upp i "Melodifestivalen" tillsammans med parhästen Viktor Frisk flera gånger.

Med en mängd olika jobb i bagaget är det många som undrar hur mycket pengar Samir tjänar – något som Modette tidigare har tagit reda på. 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade Samir Badran en fastställd förvärvsinkomst på 436 100 kronor under 2022. Delat på årets tolv månader ger det en lön på omkring 36 000 kronor i månaden. 

LÄS MER: Efter låtsuccéerna – så mycket tjänar Samir Badran

Samir öppnar upp om svåra tiden: "Krossar mig"

Trots att Samir ständigt håller sig relevant genom tv och sociala medier, väljer han nu att ta ett steg tillbaka på Instagram. Samir har nämligen mått dåligt under den senaste tiden.

"Shoooo alla fina människor där ute. Hoppas de bra. Sjukt att säga detta när de e dehär jag lever på. Att något som försörjer mig också känns som de krossar mig. Att något som e så fucked up också är sjuuuukt roligt att titta på. Att något som också gör mig irriterad varje dag, och får mitt liv att kännas kefft, också är något jag kan tillbringa 7h om dagen - ja snackar om sociala medier.", skriver han och fortsätter:

"Jag kommer idag testa va utan de en månad. Ja e en slav under de & även min telefon men nu tänker jag att de får räcka ett tag. Ska se om man kan leva ett normalt liv ett tag, inte för att jag är speciellt bra på att uppdatera men de e något annat. Jalla dags för detox"

LÄS MER:

Benjamins ärliga ord till Pernilla på bröllopet: "Måste du"

Edvin Törnbloms syrliga pik till Rosanna Charles

stats