Josephine Qvist öppnar upp om svåra tiden: "Ta mitt liv"

Josefine Qvist öppnar upp om svåra tiden.
Josefine Qvist öppnar upp om svåra tiden. - Foto: STELLA Pictures/Göran Granlund & Instagram/josephineqvist
Dela på Pinterest
Tidigare reality-profilerna Josephine Qvist och Nina Glimsell har startat podcasten "Mom 2 mom". I det senaste avsnittet öppnar Josephine upp om en destruktiv tid i hennes liv.

Influencern Josephine Qvist, 32, slog igenom i det skandalomsusade reality-programmet ”Ex on the beach” och sedan dess har hon stått kvar i rampljuset. 

Tillsammans med Nina Glimsell, 30, som blev känd på grund av sin medverkan i "Paradise hotel", har Josephine startat podcasten "Mom 2 mom". I podden pratar duon om deras nya liv som mammor, men de vidrör också tyngre ämnen som psykisk ohälsa. 

I det senaste avsnittet av "Mom 2 mom" berättar Josephine om en tuff relation som hon haft.

MISSA INTE: Intima videon på Peg Parnevik och Sebastian väcker reaktioner

Josephine Qvists bebislycka 

Under sommaren 2024 välkomnade Josephine sitt första barn till världen, tillsammans med pojkvännen Marco Galvan. I en intervju med Aftonbladet har Josephine berättat att graviditeten var planerad, men de blev förvånade över att det gick så snabbt. 

– Vi har pratat om det men då jag gått på preventivmedel så länge och det kan ta lång tid så tänkte jag att det nog skulle ta lite tid men det gick på en gång. Vi är verkligen blessed.

Josephine öppnar upp om svåra tiden: "Försökte ta mitt liv"

I det senaste avsnittet av podcasten "Mom 2 mom" delar Nina och Josephine med sig av tidigare erfarenheter från destruktiva relationer.

Josephine berättar bland annat om en relation som fick henne att känna sig galen, vilket till slut ledde till att hon försökte ta sitt liv. Hon berättar att hennes dåvarande pojkvän ljög, manipulerade och "gaslightade" henne.

–  Du vet att jag i förra avsnittet sa att jag försökte ta mitt liv, det var under den här perioden. Jag trodde till slut att jag höll på att bli knäpp i huvudet, säger Josephine till Nina i podden. 

Jospehine berättar att hon under tiden då hon var som mest manipulerad började tvivla på sig själv. Hon kunde se bevis på att pojkvännen varit otrogen, men ändå förneka att det stämde. 

"Jag kan inte leva med mig själv för att jag är så psykiskt störd"

Om hon tog upp det med honom skyllde han ifrån sig och la skulden på henne. 

– Jag började liksom hata mig själv. Jag tänkte: "jag är en galen person, jag är en psykopat, jag tror saker om människor, jag ifrågasätter saker och är dramatisk, jag är hemsk. Jag lade så mycket på mig där. Det var därför jag tillslut kände att det var nog. Ingen kan tycka om en person som jag är, och jag kan inte leva med mig själv för att jag är så psykiskt störd. Jag var så jävla pressad liksom.

Trots att det under hela relationen fanns tydliga tecken som visade att pojkvännen träffade andra tjejer, hade Josephine svårt att ta in sanningen. 

Inte förrän hennes egen mamma berättade vad han gjort vågade hon tro på att han hade varit otrogen. 

– Jag köpte allting tills att jag fick reda på otroheten. Det var faktiskt min mamma som kom till mig och berättade. Det var hon som hade fått information. Kommer det från ens mamma så blev det ett "wake up call". Där och då tog det slut. 

LÄS MER: 

Filip och Linns känslomässiga möte – efter svåra tiden

Intima videon på Peg Parnevik och Sebastian väcker reaktioner

stats