Filip och Linns känslomässiga möte – efter svåra tiden

Filip Lamprecht och Linn Hegdal återförenas efter tuffa tiden.
Filip Lamprecht och Linn Hegdal återförenas efter tuffa tiden. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
I en månad har Filip Lamprecht och Linn Hegdal varit ifrån varandra. Nu återförenas de äntligen på Arlanda.

Filip Lamprecht, 27, träffade flickvännen Linn Hegdal, 28, under inspelningen av "Let's dance" 2021. Paret vann hela programmet, men de tog också med sig ett annat pris, nämligen varandra. 

Ett år efter inspelningen var relationen ett faktum och Filip publicerade ett inlägg på Instagram för att fira deras ett-årsdag.

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev Filip då.

MISSA INTE: Linn Hegdals kärleksgåva till Filip – efter splittringen: ”Är tufft”

Filip Lamprecht seglar "Över Atlanten"

Tillsammans med fem andra kända svenskar gav sig Filip ut till havs i augusti 2024. Målet var att segla till Brasilien i tv-programmet "Över Atlanten".

Utöver skepparen Gunnar "Gurra" Krantz, var också Grotesco"-medlemmen Emma Molin, förre förbundskaptenen i fotboll Janne Andersson, komikern Johan Petersson, skådespelaren Alexander Karim och skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg, med på båten. 

Fredagen den 13 september meddelade Filip att gänget klarat den långa resan till Rio de Janeiro i ett inlägg på Instagram

LÄS MER: Linn Hegdals ord till Filip – efter beskedet: "Aldrig"

Linn Hegdal och Filip Lamprechts känslomässiga möte

Under söndagen anlände Filip äntligen till Sverige och kunde därmed återförenas med både familj, vänner och flickvän. På flygplatsen väntade nämligen Linn tillsammans med Filips bror och bästa vän.

Instagram delade Filip med sig av det intima mötet med flickvännen. I videon springer paret mot varandra och Linn hoppar upp i Filips famn. 

Foto: Instagram/filiplamprecht
Foto: Instagram/filiplamprecht

LÄS MER:

Peg avslöjar missen under konserten: "Mådde så dåligt"

Benjamins ärliga ord till Pernilla på bröllopet: "Måste du"

Så blev Ola Salo tillsammans med sin fru Anneli Pekula

stats