Benjamin Ingrosso erkänner brottet – videon visar

Benjamin Ingrossos video avslöjar brottet
Benjamin Ingrossos video avslöjar brottet - Foto: Claudio Bresciani / TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso har ständigt något nytt på gång. Nyligen delade han med sig av en video på Tiktok där han erkände ett brott.

Artisten Benjamin Ingrosso, 27, är ständigt aktuell med något nytt projekt. Under sin karriär har han hunnit med allt från att släppa framgångsrik musik, till att delta i ”Eurovision song contest” och synas i flera olika tv-program. 

Under våren var han ute på sin första internationella turné runt om i Europa och sommaren spenderade han på olika platser i Sverige där han framförde sin ”Better days tour” för fullsatta arenor. Senaste månaderna har han även hintat om att ett nytt album kommer släppas inom kort. 

Det ska syskonen Ingrossos företag sälja  

Tillsammans med sina äldre syskon Oliver och Bianca, är Benjamin högaktuell med att släppa ett nytt varumärke och inför lanseringen åkte syskonen till Rom. 

Jag var där med mina syskon Oliver och Bianca, och vi har under året, eller mer än det, hållit på med någonting som är bland, om inte topp tre saker som jag är mest stolt över i mitt liv, sa Benjamin i en video på Instagram i september. 

– Men jag kan säga från botten av mitt hjärta att snart kommer det komma en nyhet som jag är sjukt exalterad över att få äntligen avslöja, tillsammans med mina syskon. Jag älskar dem över allt annat och jag älskar det vi ska få göra mest av allt, vid sidan av min musik.

Företaget, Mi-No Market, kommer sälja livsmedel och köksredskap inspirerade av det italienska köket. På Instagram har pasta och tomatsås skymtat förbi, men det är troligtvis mer produkter än så i sortimentet. 

Syns i italiensk tidning

På Instagram har syskonen delat med sig av att företaget inte bara uppmärksammats i svenska medier – även internationella tidningar har skrivit om företaget. Det var nämligen den italienska tidningen TecnoSuper som skrev om Ingrossosyskonens nya satsning. 

”Mino – Det nya varumärket från syskonen Ingrosso kretsar kring köket”, lyder artikelns rubrik. 

Texten fortsätter: 

”Mat och köksredskap – Mino kan sammanfattas som det nya varumärket från Bianca, Oliver och Benjamin Ingrosso som hämtar inspiration från det italienska köket. Här är allt vi vet om syskonens gemensamma företag!”

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Benjamin Ingrosso visar upp brottet 

Att det händer mycket i Oliver, Bianca och Benjamins liv och karriärer råder det ingen tvekan om. Nyligen publicerade Benjamin en video på Tiktok, där han glider runt på en isbana i en ishall medan han blir fotograferad. Till videon skriver han: 

”Det här är ditt tecken på att du ska bryta dig in i en ishall klockan 01 på natten och ha en fotografering!" 

I kommentarsfältet är det några personer som kommenterar Benjamins inbrott i ishallen: 

”Nämen Benji vad busig du är”, skriver en. 

”Fint att promota olaga intrång”, kommenterar en annan. 

Medan andra följare förstår att det kanske inte var ett regelrätt inbrott som begicks i samband med fotograferingen: 

”Tror dock inte att du bröt dig in Benjamin”, poängterar en tredje. 

stats