Så träffades Edvin Ryding och flickvännen Felicia Maxime

Så träffades Edvin Ryding och Felicia Maxime
Så träffades Edvin Ryding och Felicia Maxime - Foto: Samuel Steén/TT, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Skådespelarparet Edvin Ryding och Felicia Maxime Truedsson bekräftade relationen under våren 2024. Nu avslöjar Felicia detaljer om hur paret träffades. – Flörta med honom väldigt länge innan.

Den 21-årige skådespelaren Edvin Ryding har minst sagt gjort sig ett namn inom skådespelarvärlden, framför allt genom hans medverkan i den populära Netflix-serien ”Young Royals” där han spelar kronprinsen Vilhem som blir förälskad i klasskamraten Simon, spelad av Omar Rudberg. 

Edvin har även gjort succé i tv-serier som ”Gåsmamman”, ”Älska mig” och ”Avgrunden”. Under våren 2024 spelade han i filmen ”En del av dig”. 

Edvin Ryding tilldelas priset Årets TV-stjärna under QX-galan 2023. Foto: Henrik Montgomery/TT

Kryptiska kärleksbeskedet

Hösten 2023 avslöjade Edvin att han var i en hemlig relation. Det var när sajten Hänt uppmanade skådespelaren att betygsätta sitt kärleksliv som det visade sig att Edvin hade det riktigt härligt på den fronten. Edvin Ryding ger nämligen kärlekslivet högsta poäng, och när han får frågan om hur länge han varit kär svarar han att han inte riktigt har koll på det:

– Ja det är... Vem vet alltså! Tid är ju svårt att definiera, tycker du inte?

När han däremot får frågan vem personen i fråga är, väljer han att hålla det för sig själv.

– Det pratar jag helst inte om. Det... det känns eget, säger Edvin Ryding till Hänt

Felicia Truedsson och Edvin Rydling bekräftade relationen våren 2024. Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press

Bekräftade relationen med kollegan 

Under våren 2024 kunde han dock inte hålla sig längre. I samband med att ”En del av dig” hade premiär som Edvin bekräftade relationen med skådespelarkollegan Felicia Maxime Truedsson

– Det känns jättebra. Jag är glad, sa Edvin Ryding i till Aftonbladet då. 

Edvin och Felicia spelar mot varandra i ”En del av mig”. Foto: Samuel Steén/TT

Intima scenerna under inspelningen 

I filmen spelar nämligen Edvin Ryding och hans flickvän Felicia Maxime Truedsson mot varandra, och även i filmen spelar de ett kärlekspar. I en intervju med kändisfrisören Adam Lukacs berättar hon om hur det var att spela in de intima scenerna: 

– Hur jobbigt är det att spela mot sin partner?, frågar Adam. 

– Då var inte vi tillsammans men då var vi liksom kära och sen skulle vi spela in intimscener, alltså det var.., säger Felicia och brister ut i skratt. 

Hon fortsätter: 

– Det är ju också väldigt osexigt att spela in intimscener. Vi spelade in en ganska mycket mer explicit scen egentligen än det som användes i färdiga klippningen. 

– Det var ändå full on liksom. Alltså inte FULL on men ändå fuller on. 

Så träffades Edvin och Felicia 

I samma intervju berättar Felicia hur paret träffades, och hon var tvungen att ta till ganska extrema åtgärder för att fånga Edvins intresse: 

– Alltså det var typ jobbrelaterat, det var en bit innan Young Royals, när Edvin visste att han hade den rollen. Jag höll på att flörta med honom väldigt länge innan, DM:ade, DM:ade, DM:ade. Jag kidnappade hans hund till och med, säger Felicia och fortsätter berätta att det är Edvin som löst alla skådespelarroller till henne. 

– Men vi träffades då på ett café tillsammans med Omar (Rudberg reds. amn.), en annan kompis till mig och en till kompis. 

stats