Rebecca Stellas avslöjande: Det vill hon ändra med kroppen

Det vill Rebecca Stella ändra med sin kropp
Det vill Rebecca Stella ändra med sin kropp - Foto: Stella Pictures, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Rebecca Stella berättar om utseendeidealen i Los Angeles jämfört med Sverige och avslöjar vad hon vill ändra med sin kropp.

Det är ingen hemlighet att programledaren och företagaren Rebecca Stella, 38, lever ett liv i lyx och flärd. Tillsammans med maken Manny Dion och barnen Dion, 6, och Gia, 1, bor hon i Los Angeles. Manny jobbar som musikmanager, vilket innebär att paret omger sig av kända namn i musikbranschen till vardags. 

– Han jobbar med några av de absolut största artisterna i världen. Men, jag vet inte. Jag tycker inte att det är superspännande. The Weeknd, Ty Dolla Sign. Ja, men alla möjliga, har Rebecca sagt till Expressen.

– För mig är det liksom inte en stor grej så jag tänker inte att ”Nu ska jag gå på den här kändisfesten och den personen var där”. Men det är ju precis som att vara i Stockholm och gå på de här festerna och då ser man lite kändisar. Det är samma sak i USA – bara att de är lite större.

Rebecca Stellas karriär  

Rebecca Stella har hunnit med många saker under sin karriär, i början på 2000-talet var hon en av medlemmarna i popgruppen ”Sunblock” som reste genom Europa och uppträdde på olika scener. Hon har släppt flera klädkollektioner, haft ett eget klädmärke och ett eget skönhetsmärke samt varit programledare för ”Studio Paradise” och flera säsonger av ”Paradise hotel”. 

Hon har även drivit den populära podcasten ”Så börjar livet” tillsammans med bland annat Vanessa Lindblad och Michaela Forni. Våren 2024 lades podden ner efter 7 år. 

Rebecca Stella på Kristallengalan 2014. Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

De skönhetsoperationerna har Rebecca Stella gjort

Personer som syns frekvent i sociala medier och på tv får ofta frågan om vilka skönhetsoperationer och ingrepp ge genomgått. Något som Rebecca varit ärlig med. 

I en frågestund på Instagram har hon tidigare avslöjat hur hon förändrat sitt utseende genom åren. 

"Jag har gjort min näsa och bröst. Lite fillers osv. Gör inte mycket alls längre – utan satsar snarare på behandlingar som får min hy att får mer collagen och förnyelse. Tycker man ser äldre ut med för mycket fillers och det är inte för mig längre.", skrev hon då. 

Rebecca Stella 2013. Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT
Rebecca Stella 2024. Foto: Pontus Lundahl/TT

Rebecca Stella: Det vill jag ändra med kroppen

När Rebecca gästade Martin Björks intervjuprogram ”Intimt med Björken” berättade hon om hur synen på operationer ser ut i USA jämfört med Sverige. 

– Apropå utseendeprylar, är det svårt att stå emot allt sånt i Los Angeles?, frågar Martin. 

– Vet du, jag skulle säga först att det är mycket mer utseendefixerat i LA men jag tycker fan Sverige toppar alltså. Alla är så uppklädda här. Vet du vad grejen är, att i USA så är man mer frispråkig om det. Här gör ju alla allt, men ska vara så hemliga hela tiden. 

Martin Björks följare var också nyfikna på huruvida Rebecca Stella gjort en brazilian butt lift, en operation som förstorar rumpan. 

– Men va fan, nej. Jag har ju ingen röv. Den är inte stor kan jag säga, säger Rebecca och fortsätter: 

– Men jag skulle gärna vilja ha mer rumpa. Men Gia, min dotter, hon tog all skönhet från mig. Jag hade ganska bra kurvor innan henne, sen försvann det. Men jag måste bara in i gymmet igen och så är det med den saken. 

Missa inte: 

Allt om Dick Axelsson: Flickvän, barn och exet Nina

Allt om Britt Ekland: Barn, exmakar, ingrepp och Rod Stewart

Simon Superti om sitt kända ex: "Jag var tvungen"

stats