Bilden på Molly Sandén och Viktor Leksell väcker frågor

Molly Sandén och Viktor Leksell har släppt låt ihop
Molly Sandén och Viktor Leksell har släppt låt ihop - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Instagram/@m0llys
Dela på Pinterest
Molly Sandén och Viktor Leksell släppte nyligen en låt ihop. Nu börjar frågorna hagla in om deras relation är mer än bara vänskaplig

Molly Sandén, 31, har stått i offentlighetens ljus sedan 2006 när hin vann den svenska uttagningen till ”Junior Eurovision Song Contest” med bidraget ”Det finaste någon kan få”. I den stora finalen kom låten på en tredje plats, vilket var den bästa svenska placeringen någonsin. 

Sedan dess har karriären tuffat på för artisen som inte bara gjort dundersuccé med sin akustiska turné "Allting däremellan". Sommaren 2024 släppte hon låten "Slutet av sommaren", som blev en riktig hit! 

På det privata planet går det bra, hon blev även nyligen mamma för första gången. 2023 välkomnade Sandén sitt första barn, sonen Beppe, tillsammans med pojkvännen David Larsson. Molly har dock varit väldigt sparsam med att dela med sig om allt som har med sonen Beppe att göra.

STELLA Pictures/Fredrik Jonasson

Därför vill Molly Sandén inte visa sonen 

När Molly intervjuades av Elle 2024 under tidningens årliga gala, Elle-galan, berättade hon om anledningen att hon inte visar upp sonen i sina sociala medier. Och då framkommer det att det är David som inte vill att sonen ska synas.  

– Det är jättemycket på grund av min kille som inte vill det, och det respekterar jag. Och det är ju skönare att han i framtiden får välja hur han profilerar sig, att det inte blir automatiskt bara för att jag gör det jag gör. Det känns väldigt skönt att ha en tydlig regel, sa Molly Sandén då till Elle

Läs mer: Molly Sandén visar upp sonen – oväntade bilden efter beskedet

Molly Sandén och David Larsson. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Molly och Viktor Leksell släpper ny låt

Men i karriären är något Molly definitivt inte håller hemlig. Hon är högaktuell med en ny låt, ”Lost and found”, som hon släppt tillsammans med Viktor Leksell, 27. Göteborgaren slog igenom i "Idol" 2017 och har sedan dess berikat det svenska folket med flera svenska låtar. Hans dunderhit "Svag" har toppat listorna över mest spelade svenska låtarna, flera år i rad. 

Den nya låten handlar om borttappad kärlek. Under deras sommarturné framförde de låten live och deras trogna fans kunde inte få nog av låten, så popduon bestämde sig för att gå in i studion och göra klart singeln och i mitten på september släpptes låten – till fansens stora förtjusning. 

Följarnas frågor efter bilderna 

Efter att låten släppts har duon lagt upp bilder för att marknadsföra låtsläppet. Och av bilderna att döma har duon en väldigt nära relation till varandra. Så nära att följarna börjar fundera på om det är något mer än vänskap dem emellan. 

"Ni två är så fina tillsammans"

"Är du och Viktor Leksell ihop?"

" Du och Victor", skriver en följt av flera röda hjärtan"

"Är ni tillsammans?"

"Du ser så sjukt glad ut med Viktor och musiken ni skapar är magisk. Hoppas de blir en found"

"Ni är magiska"

MISSA INTE: 

Allt om Dick Axelsson: Flickvän, barn och exet Nina

Allt om Britt Ekland: Barn, exmakar, ingrepp och Rod Stewart

Allt om prinsessan Madeleine: barn, bröllop och Chris O'Neill

stats