Linn Hegdal och Filip Lamprechts mysiga resa – efter tiden isär

Fillip Lamprecht och Linn Hegdal på resa
Fillip Lamprecht och Linn Hegdal på resa - Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht har varit iväg på flera jobb under hösten och varit ifrån flickvännen Linn Hegdal i flera veckor. Nu är de återförenade och åkte nyligen på en mysig resa för att njuta av varandras sällskap.

Hösten 2024 har börjat intensivt för Filip Lamprecht, 27. I slutet på augusti avslöjade tv-profilen att han skulle segla över Atlanten i programmet med samma namn. Efter drygt tre veckor ute till havs, utan möjlighet att kontakta sina nära och kära, anlände segelbåten hamnen i Rio de Janeiro. 

”JAG KLARADE DET”, skrev Filip på Instagram då. 

Läs mer: De seglar över Atlanten i nya säsongen: ”Håll tummarna för att vi inte kapsejsar”

Men att segla över Atlanten var inte tillräckligt mycket äventyr för Filip i år. Efter att ha varit hemma i Sverige i mindre än två veckor, meddelade han att han skulle iväg på ytterligare ett äventyr. Vilket innebar att han återigen skulle vara frånkopplad från omvärlden, och flickvännen Linn Hegdal, 29, i en hel vecka till. 

”Sticker på ett nytt spännande äventyr nu som jag tyvärr inte kan säga mer om just nu men kommer bli så SJUUKT spännande!!Men innebär att jag kommer vara telefonfri och inte kunna nås på en vecka!”

Filip och Linn på resa efter tiden isär  

Efter att ha varit isär så många veckor passade Filip och Linn på att ta igen lite förlorad tid tillsammans. De packade nämligen väskorna och begav sig upp till Filip familjelandställe i Järvsö för att spendera en mysig hösthelg tillsammans. 

På Instagram delar både Filip och Linn med sig av bilder från helgen som ser ut ha bestått av god mat och dryck, och turer i skogen för att plocka svamp. 

”Järvsö, kantareller, pumparisotto och vuxensaft”, beskriver Filip helgen på Instagram. 

Även Linn delade med sig av att det var första gången någonsin för henne ute i svampskogen. 

Foto: Instagram/@linnhegdal

Linn Hegdals kärlekshälsning till Filip 

Paret verkar ha haft en fantastisk helg i Järvsö och de verkar kärare än någonsin. På Instagram story delar Linn med sig av en video på henne och kärleken och uttrycker sin kärlek för pojkvännen: 

”Älskar dig så mycket så mycket så mycket!!!!”

Foto: Instagram/@linnhegdal
stats