Maja och Victor Nilsson Lindelöfs nya våning i Stockholm

Victor och Maja Nilsson Lindelöf har köpt en våning i Stockholm
Victor och Maja Nilsson Lindelöf har köpt en våning i Stockholm - Foto: Anders Wiklund/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Maja och Victor Nilsson Lindelöf har köpt en ny extravagant våning i Stockholm. Se bilderna här!

Maja Nilsson Lindelöf, 30, är entreprenör och influencer. På Instagram har hon över 250 000 följare som följer hennes liv. 2021 uppfyllde hon en dröm som hon haft under flera år när hon startade hon även modevarumärket Lis Bonne Atelier. 

I elva år har Maja och fotbollsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 30, varit ett par. De gifte sig 2018 och året därpå fick de sitt första barn ihop, sonen Ted Louie, 5 och 2021 fick de sitt andra barn, sonen Francis, 2. 

Victor Nilsson Lindelöf har spelat i storklubben Machester United sedan 2017 och familjen har därmed bott i staden sedan dess. 

Flyttade till nytt hus efter inbrottet 

I början på 2022 blev Maja och Victor utsatta för ett inbrott i sitt hus i Manchester. Maja var hemma själv med parets två barn medan Victor spelade match. Plötsligt fick hon ett samtal från familjens säkerhetsteam som bad henne att ta med sig sina barn och låsa in sig i ett rum. Inbrottstjuvarna tog sig in i huset, men gav sig iväg, tomhänta, då de blev avbrutna av säkerhetspersonalen. 

Omkring ett år efter den otäcka händelsen dömdes fyra män för brottet. Efter händelsen har familjen haft säkerhetsvakter utanför huset dygnet runt. 

Hösten 2023 lämnade familjen just det huset i Manchester och flyttade in i ett annat hus i staden. 

– Vi har haft så många bra minnen där, några dåliga. Jag känner mig bara så redo. Jag har älskat huset, men det är dags för det här huset som jag älskar varenda rum älskar jag här. Jag är så redo för nya minnen. Jag är så redo för nystart, berättade Maja Nilsson Lindelöf på sin Instagram då. 

Familjens nya hus har stora fönster, pool och är flera våningar högt – det finns till och med en hiss installerad. 

Äger två bostäder i Sverige 

Förutom det lyxiga Manchester-huset har paret två andra bostäder i sin ägo. För ett par år sedan köpte de en villa i Västerås där de spenderar majoriteten av sina somrar. Huset har en stor trädgård, en pool som används flitigt under de varma månaderna med ett tillhörande poolhus. 

Eftersom Maja ofta är i Stockholm på jobb, har de även en lägenhet i huvudstaden som de bor i ett par gånger per år. 

Bilderna inifrån nya våningen i Stockholm

I början av oktober 2024 hintade Maja om att paret skulle göra ytterligare ett bostadsköp. I en video på Youtube berättade hon att hon varit i kontakt med en mäklare om en "drömlägenhet", men att hon inte kunde berätta mer om det vid tillfället. 

Men några veckor senare står det klart. Maja och Victor Nilsson Lindelöf har köpt en ny våning i Stockholm! På Instagram delar Maja med sig av glädjen och visar upp bilder från den enorma lägenheten som har parkettgolv, stuckaturer, flera meters takhöjd, ett bibliotek och inte en men hela fem stycken kakelugnar. 

Paret ska dock renovera våningen en del, men av bilderna att döma så är det sannerligen en drömlägenhet! 

"Hej nya lägenhet!!! Längtar tills vår resa börjar. Vi behåller det bästa med dig, tar hand om alla vackra detaljer du har men gör dig också lite mer varm och rolig. Låt renoveringen börja", skriver hon på Instagram. 

Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof
Foto: Instagram/@majanilssonlindelof

Missa inte: 

Allt om Filip Berg: Flickvän, barn, föräldrar och karriären

Zlatan är ihop med Helena Seger – så såg hon ut förut

Kända popsångerskan är Perla Malmbergs mamma

stats