Maja Nilsson Lindelöf om relationen till Victor: ”Vi ses inte”

Maja Nilsson Lindelöf om relationen till Victor
Maja Nilsson Lindelöf om relationen till Victor - Foto: Stefan Jerrevång/TT, Youtube
Dela på Pinterest
Maja och Victor Nilsson Lindelöf har varit gifta sedan 2018. Nu berättar Maja om deras relation och hur de lyckas hålla ihop i så många år.

Entreprenören Maja Nilsson Lindelöf, 30, slog igenom stort på Twitter när hon delade med sig av skämtsamma uppdateringar om hennes vardag med fotbollsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 30. Sedan dess har Maja växt sig stor på sociala medier och 2021 startade hon modevarumärket Lis Bonne Atelier. 

I över elva år har Maja och Victor varit ett par, de gifte sig 2018 och året därpå fick de sitt första barn ihop, sonen Ted Louie. 2021 välkomnade de även sonen Francis till världen. 

Läs mer: Total förvirring efter Maja Nilsson Lindelöfs bild: ”Förklara dig"

Maja Nilsson Lindelöf är entreprenör, influencer och kläddesigner. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Vardagen i Manchester 

Familjen har sedan 2017 bott i Manchester i England eftersom Victor spelar fotboll i en av stadens storklubbar, Manchester United. Och under de sju år som familjen bott i staden har de hunnit skapa sig en tillvaro som Maja älskar. I en intervju med Damernas värld berättar Maja om vardagslivet i England. 

– Jag älskar vardagen. Vardagen här i England betyder att jag eller Victor lämnar på skolan, och sedan sätter jag mig på mitt kontor och jobbar. Jag har möten och får inspireras och allt vad det innebär, till ungefär halv fyra. Sedan hämtar jag barnen, tar dem till fotbolls­träningen, lagar typ korv stroganoff, nattar barnen, och får kvällen ensam med min man. Det är inte mer än så, men jag älskar det. 

Det gör Maja Nilsson Lindelöf för att få en dotter 

Men vardagslunket kan komma att ändras inom kort. Maja har nämligen tidigare berättat om sin längtan att få ett tredje barn. När hon gästade Youtube-serien ”I badrumsskåpet” berättade hon att hon drömmer om att få en dotter.

– Jag är ju så sugen. Vi vill ju ha tre, vi har liksom bestämt oss om vi har tur att kunna få fler barn, säger hon i videon. 

När programledaren Emelie Johansson, frågar om hon är en pojkmamma svarar hon att absolut är det, men att hon längtar efter att få en mini-Maja. 

– Jag är ju det, men jag måste ju få min lilla. 

Vidare förklarar Maja att Victor "dragit en gräns" vid tre barn. Men om den tredje visar sig vara en pojke, kommer hon vilja försöka få en flicka igen.

–  Jag kan inte ge upp hoppet, säger hon i videon. 

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar att hon tagit till både böcker och appar för att försöka skapa de bästa förutsättningarna för att hon ska få en dotter. 

– Jag har köpt böcker nu om hur man ska göra. Jag har en app, berättar hon och tillägger att vänner till henne har använt både appen och följt råden i boken och då faktiskt fått döttrar. 

– Jag vill ha en dotter, poängterar hon. 

Läs merMaja Nilsson Lindelöfs intima avslöjande om Victor: ”I sängen”

Maja om relationen med Victor 

Sommaren 2024 firade Maja och Victor sex år som gifta. Till Damernas värld förklarar Maja att kvalitetstiden bara de två tillsammans är avgörande för deras relation. Eftersom Victor ofta är bortrest i och med fotbollen, värderar de sina dejtkvällar högt. 

Maja poängterar att typiska dejtkvällar på restaurang eller dylikt är kul, men deras bästa kvällar spenderar de hemma, gärna med sushi framför tvn, eller med bastu och bad bland levande ljus.  

– Vi kan göra en enkel situation hur mysig som helst. Vi ses inte jättemycket, men när vi gör det är vi med varandra, i nuet. Det är liksom våra stunder.

Det som gör att de håller ihop relationen är den starka kärleken till varandra. 

– Vi har en sådan grundkärlek till varandra. Jag är fortfarande väldigt kär i min man, och han i mig, efter så många år. Allt går så klart i faser, särskilt med barn, men jag tror att vi just nu är i en fas av att bara … njuta lite. 

MISSA INTE: 

Simon Superti om sitt kända ex: "Jag var tvungen"

Allt om Dick Axelsson: Flickvän, barn och exet Nina

Allt om Britt Ekland: Barn, exmakar, ingrepp och Rod Stewart

Allt om Seinabo Sey: Unika miljonlyan, kända systern och musiken

stats