Bianca Ingrosso chockar med kontaktannons: ”Singel och fräck”

Bianca Ingrosso vill träffa kärleken igen
Bianca Ingrosso vill träffa kärleken igen - Foto: Youtube
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso vill träffa kärleken. Nu har hon tagit steget längre för att hitta den stora kärleken.

Bianca Ingrosso, 29, har varit singel i två år och känner sig redo att träffa den stora kärleken. 

– Min största, största, största dröm är såklart att hitta kärleken. Jag tror att det är därför jag känner mig lite spretig, för att jag tror att jag lägger någon grund i att ha en partner. Men det drömmer jag om, att verkligen bli kär på riktigt. Jag kommer aldrig nöja mig och bli tillsammans med någon om jag inte känner att det här är min livspartner. Få fyra barn, drömmer jag jättemycket om, sa Bianca i en Youtube-video under hösten 2024.   

Bianca Ingrosso är redo att träffa kärleken. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Bianca Ingrossos dejtingbesked  

Men Bianca har inte legat på latsidan sedan uppbrottet från Phillipe Cohen, 30. 

– Jag har ju då blivit kär, hjärtekrossad, kär igen, betuttad, absolut inte legat runt, absolut inte varit på mycket dejter. Träffat psykfall. Blivit äcklad ett x antal gånger. Alltså what the fuck, de här två åren. 

Men trots att hon hon varit ute i svängen och träffat många olika typer av personer har hon inte riktigt hittat rätt. Iallafall inte enligt henne själv. Men ett medium tycker helt annorlunda. I "Wahlgrens värld" avslöjar Bianca detaljer om sitt dejtingliv, efter att hon besökt ett medium. 

– Vad sa mediumet, sa hon att du skulle träffa någon kille?, frågar Pernilla Wahlgren i programmet.

– Ja, hon sa att jag redan har träffat mannen i mitt liv och att jag kommer få två barn inom två år. Och att jag inte skulle ge upp på honom, svarar Bianca.

Foto: MAX

Pernilla Wahlgrens oro 

Beskedet oroar Pernilla en aning då hon har en person som Bianca dejtat i åtanke. 

– Nej! Att det är han du ska få barn med? Åh herre gud. 

Pernilla förklarar sin reaktion i en synk: 

– Alltså, de killar hon dejtat har hon ju inte känt någonting för. Och sen har det varit en person som varit väldigt strulig och egentligen bara dålig för henne och jag hoppas ju att han ”fadeas ut” ur hennes liv.

Pernilla vill såklart bara att hennes barn ska vara lyckliga och hon berättar att hon egentligen inte bryr sig om vilka de träffar – så länge de inte är dumma i huvudet.

– Fast jag tycker den här killen är dum i huvudet. Så jag hoppas inte att det är han. 

Bianca chockar med kontaktannons 

Det var ett par månader sedan avsnittet spelades in och hur det har gått med killen Bianca och Pernilla syftar på är oklart. Dock verkar det inte som att det blivit något av den relationen. I en ny video på Youtube öppnar Bianca nämligen upp något av en kontaktannons. 

– Alla snygga män, alltså kontakta mig! 

– Jag är singel och fräck nu. Jag är inne i en fräck period. Så har ni några syskon, kusiner, pappor, morbröder, hör av er till mig! Älskar när man är inne i ett singel-mode, när man bara vill ha sex. 

MISSA INTE: 

Nicola Perrelli har inte träffat sonen Alessio på 7 år

Laila Bagge avslöjar: Därför bor Kit inte med Niclas Wahlgren

Allt om Marianne Eklöf Törnblom: Opera, make och sonen Edvin

stats