Den här artikeln är ett utkast

16 roliga studentpresenter – under 500 kronor

Dela på Pinterest
Att ta studenten är en riktigt stor milstolpe i livet – och bör firas ordentligt. Här är grymma tips till dig som letar efter en rolig och galen present till den som tar studenten 2019.

I den här artikeln förekommer det kommersiella länkar.

Den som tar studenten förtjänar massor av presenter, beröm och kärlek. Om du vill sticka ut lite i mängden gällande studentpresenter, så är det här listan för dig. Flera av dem är dessutom riktigt billiga.

1. Studentspelet

Det här är ett allmänbildande spel, som definitivt kommer ge många skratt! Hur mycket har den blivande studenten lärt sig i skolan egentligen?

Spelet är ungefär lika stor som en kortlek, och kan med fördel hängas i ett snöre runt halsen vid utspringet. Du kan klicka hem det här.

2. Handduk i form av sushi

Om studenten i fråga älskar sushi, så blir det här en användbar och rolig present. Perfekt för strandhänget! Du hittar den här för 249 kronor.

3. Skärbräda för den musikintresserade

Perfekt skärbräda för matlagningsfantaster som älskar musik, kanske en student som pluggat musik! 

En tålig skärbräda i trä för bara 199 kronor, formad som en gitarr. 

4. Kran till vattenmelon

Sätt fast kranen på en vattenmelon, ös sedan ut innehållet och fyll på med valfri dryck. 

När du gjort det så är sommarens drink klar att serveras. Hur gott? Den kostar bara 149 kronor och du hittar den här. En present som både kommer skrattas åt och förvånas över. 

5. En kylbrunn att gräva ner

Den här smarta kylbrunnen grävs ner i marken och håller upp till 24 burkar eller små flaskor kalla, samt en vinflaska. Den finns att köpa här. Bra för miljön också kanske! 

6. Cornflakes dispenser

Bli av med de fula flingkartongerna – och servera flingor på det absolut snyggaste sättet. Perfekt present till den som älskar mat, eller frukost. Spana in den lyxiga dispensern här

7. Extra stort vinglas

En rolig present till en wine-lover i din närhet. Med det här glaset kan man verkligen ta "bara ett glas" och vara nöjd, eftersom glaset rymmer en hel flaska! Här hittar du det. 

8. Ett klassiskt våffeljärn

Bara för att våffeldagen är en gång per år innebär det inte att man inte kan unna sig våfflor andra dagar också. Det härrostfria våffeljärnet hittar du här

9. Diamantformade shotglas

Det kanske ser ut som om de här glasen ska tippa åt sidan, men det är bara den unika designen. Kolla in dem här

10. Vädervarnare till hemmet

Här har vi prylarnas pryl. Det du ser på bilden ovan är en vädervarnare som ska förutspå vädret åt en. 

11. Pizzasax till den som älskar pizza

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt! 

12. Smart durkslag

Här är bästa hjälpredan i köket! Om hen lagar mycket pasta eller liknande, så kommer detta redskap bli hur bra som helst. Spana in det här

13. Uppblåsbar palmkyl

Den här roliga palmkylen är perfekt för sommarens alla fester. Eftersom den är uppblåsbar kan du ta med den till stranden och fylla den med valfri dryck. Här kan du köpa den. 

14. Vibrerande nackkudde

Få inte bara nackstöd utan även vibrerande massage som kan mjuka upp muskler med denna vibrerande nackkudde. Tacksam present till studenten som suttit vid skolbänken så länge! Den kostar bara 199 kronor

15. En egen neonskylt

Låt studenten inreda i typisk tumblr-stil och lyckas med Instagramflödet. Här kan du klicka hem neonslingor och ge dem i present. 

16. Glasunderlägg med motiv av ölsorter

Om studenten har en förkärlek för öl, eller bara vill ha roliga underlägg – så är dette presenten för hen. Kolla in dem här


Läs mer:

Studentpresent till kille 2021 – se de bästa tipsen här

Present till mamma: Härliga presenttips till Mors dag