Mest läst

13 tips på presenter till 18-åriga killar

Inspireras av roliga presenttips!. Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Känner du en kille som snart fyller 18 år – men osäker på vad du ska köpa? Modette har tagit fram roliga presenter som gör att din present sticker ut!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar.

Många tjejer kan nog känna igen sig i stressen som uppkommer när ens killkompis eller pojkvän fyller år. Vad önskar sig killar egentligen? Parfym och kläder är alltid ett säkert kort – men till yngre killar i 18-årsåldern är det inte lika självklart. Då kan roliga prylar vara mer intressant. Gör succé på födelsedagen med några av Modettes roliga presenttips! 

1. Twist pong

Beerpong är en populär dricklek på många fester – med Twistpong blir det ännu roligare! Twist Pong är en variant av beerpong, vilket passar perfekt för 18-åriga killar. När bollen hamnar i din mugg ska du snurra pilen och göra det som står – det kan vara allt ifrån att byta muggar med motspelaren till att dricka dubbelt eller göra ett trick. Spelet finns att köpa här.

2. Liten kyl

Vilken 18-åring drömmer inte om en liten kyl som han kan ha i sitt rum? Här kan du hitta den.

3. Frysbart glas

Glas som klarar av att läggas i frysen och få en sån där drömmig frostig look är en perfekt present till en 18-åring. Du hittar glaset här.

4. Coca-cola minikyl

Älskar han Coca Cola? Då är det här en perfekt present. Här finns den att köpa!

5. Fujifilm Instax Mini 11

Låt han minnas sin 18-årsdag med hjälp av en Fujikamera. Den finns i flera färger och du hittar den här.

6. Rakförkläde

Antingen en ironisk eller en uppskattad present till en ung grabb. Här hittar du det fiffiga förklädet som ser till att håret inte faller ner på marken eller handfatet.

7. Drinkroulette

Drink roulette har riktigt enkla regler samtidigt som det är riktigt kul! Den som har numret som kulan stannar på måste dricka ur glaset. Klicka hem spelet här!

9. En riktigt bra öltapp 

En grym öltapp som inte bara är snygg, den ser till att ölen smakar som bäst tack vara dess teknik. Här kan du spana in öltappen ytterligare.

10. Roligt duschdraperi 

En perfekt present till 18-åringen som snart ska flytta ut, särskilt om han ska vidare till en studentkorridor! Han kommer garanterat uppskatta presenten.Fynda draperiet här!

11. Dubbelt våffeljärn

Ge bort ett våffeljärn! Våffeljärnet är perfekt för 18-åriga killar som inte alltid har tid eller ork för att laga riktig mat. Klicka hem järnet här.

12. Ljusslinga med upplysta bokstäver

Den här ljusslingan är perfekt för en 18-årig kille att inreda sitt studentrum eller sin första lägenhet med. Ljusslingan kommer med klädnypor och bokstäver som gör det möjligt att bilda vilket ord som helst.Fynda slingan här!

12. Designa din egen t-shirt

Designa en egen t-shirt och ge bort i present! Det blir ett härligt minne som han aldrig kommer att glömma bort. Här kan du designa en t-shirt för endast 199 kronor!

13. Ljusbox

Rolig och fin present om grabben ska flytta ut och vill ha en personlig touch på sin nya lägenhet. Här kan du köpa den!

Läs mer:

Present till pojkvän: Här hittar du våra bästa tips

18 populära sneakers till pojkvännen under sommaren

Present till mamma: Härliga presenter till mamma på Mors dag 2021

Artikelbild: Pexels