Present till syskon: 15 tips för den perfekta presenten

Överraska ditt syskon med en fin present.
Överraska ditt syskon med en fin present. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Söker du inspiration till en födelsedagspresent till ditt syskon? Modette har tagit fram 20 tips på grymma saker som du kan ge bort till din bror eller syster.

Att ge en present till sitt syskon är ett perfekt tillfälle för att skapa gemensamma minnen som är bestående. Ibland är det dock inte så lätt att komma på roliga idéer – då behövs inspiration! Här har vi samlat 20 saker som ditt syskon garanterat kommer att uppskatta och uppleva som en genomtänkt present.

1. Prosecco-pong

Hur kul att ge bort ett Prosecco-pong i present till ditt syskon? Höjer stämningen på alla kommande fester och finns att köpa här.

2. Chokladfontän

Älskar ditt syskon choklad så är detta den perfekta presenten att ge bort. Tänk hur många härliga kvällar ni kan ha med denna chokladfontän. Klicka hem den här! 

 3.

Cards Against Humanity

Det här spelet kallas för ett "Party game for horrible people" och är riktigt roligt. Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Helt enkelt en perfekt present! Här kan du köpa spelet!

4. Dryckeshållare

Ge bort en dryckeshållare att servera fördrinkar och annat gott i. Du kan även köpa till lite olika drycker att ge bort samtidigt. Här finns den för endast 409 kronor.


5.

Salt- och pepparkvarn

Smart och snygg salt- och pepparkvarn. Krydda din mat med en enkel knapptryckning. Här kan du fynda dessa fina kvarnar! 

6. Tik Tok Ledlampa

Har du ett syskon som älskar Tik Tok? Hjälp ditt syskon att kickstarta sin karriär som influencer med denna ledlampa som enkelt monteras på mobilen. Lampan har även en klämma som är perfekt att sätta på en bokhylla eller skåplucka. Klicka hem lampan här!

7. Champagnesabel

Älskar ditt syskon champagne? Då är en champagnesabel en perfekt present som ditt syskon troligen aldrig skulle köpa till sig själv. Öva på att sabrera champagne med stil på nästa tillställning! Klicka hem sabeln här!

8. Calvin Klein Parfym

Har ditt syskon ont om parfymer? CK Everyone passar både tjejer och killar och doftar mjukt av apelsiner, amber och cederträ. Parfymen är dessutom vegansk – en perfekt klassisk present som sällan slår fel! Här kan du klicka hem parfymen för 365 kronor.

9. Badbomb Enhörning

 

Om du har ett mindre syskon som gillar att bada bör du spana in den här fina badbomben! Det finns badbomber med olika motiv som ger ett fint skum i badkaret – och en mysig stund! Här kan du fynda badbomben för 39 kronor!

10. Doftljus

Visa din uppskattning för ditt syskon med ett lyxigt doftljus! Doftljuset från Voluspa doftar fräscht av champagne! Klicka hem den perfekta presenten här!

11. Påslakan Satin

Har ditt syskon behov av nya lakan – men brukar lägga pengar på annat? Dessa påslakan i satin har en lyxig touch som skämmer bort ditt syskon. En perfekt present att ge till sitt syskon som sällan unnar sig. Fynda det här för 299 kronor!

12. Moscow Mule muggar

Perfekt för ett cocktail party nu i sommar! Här köper du muggarna!

13.Snyggt shotglas

Rejäla och snygga shotsglas som rymmer 70 ml dryck. Här köper du det.

14.

Guldig bricka med spegelglas

Skäm bort ditt syskon med en fin bricka som passar perfekt till soffbordet! Med guldiga detaljer och spegelglas är brickan praktiskt men även fin som inredningsdetalj. Här finns den att köpa.


15.Foreo UFO

Med Foreo UFO får du en ansiktsbehandling i hemmet varje dag! Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som gör att hudvården når ännu längre in i huden och ger lyster. Ge bort en Foreo UFO i present till ditt syskon för 956 kronor här!

Mer:

Den stora presentguiden – perfekta gåvor till sommarens fester

10 nyckelplagg alla borde ha i sin sommargarderob

13 galet roliga presenter – till ditt syskon

23 roliga presenter till din bror

Artikelbild: Unsplash