Överraska din partner på Alla hjärtans dag – 5 tips

Överraska din partner på alla hjärtans dag - tips.
Överraska din partner på alla hjärtans dag - tips. - Foto: alleksana/Pexels jasmin chew/Pexels
Dela på Pinterest
Alla hjärtans dag är snart här och om du har någon speciell att spendera dagen med har vi samlat fem tips på hur du kan överraska din partner med en romantisk och härlig dag.

Röda rosor och choklad i all ära, men ibland kan det vara kul med någonting nytt. Alla hjärtans dag behöver inte göras till en stor grej, men har man någon speciell vid sin sida som man vill fira dagen med så kan man passa på att göra dagen till romantisk och kärleksfull. Ta tid med varandra och njut av att bara vara, eller hitta på något roligt tillsammans! 

Fem tips på saker att göra på Alla hjärtans dag

Här kan du hitta fem tips på hur du kan överraska din partner på alla hjärtans dag och göra det till en minnesvärd dag för bara er två.

1. Escape-room

Detta kan vara en något udda sak att göra tillsammans, men ack så kul! Boka in er på ett escape-room bara ni två och ta reda på hur väl ni fungerar tillsammans under stressiga situationer. Detta är en aktivitet som garanterar skratt och ett roligt minne. Efteråt kan ni gå ut och äta och prata om vad ni borde gjort för att inte förlora, eller fira vinsten!

Läs mer: Få till en romantisk look - tips

2. Restaurang-hoppa!

En rolig idé att överraska din partner med är att restaurang-hoppa. Du har kanske hört talas om att bar-hoppa, och detta är i princip samma sak. Ni går till en restaurang för förrätt, en för varmrätt och en för efterrätt. Det kan både vara lyxiga restauranger eller billiga hak. Det är en kul idé som tar längre tid än middag på ett och samma ställe och ni får umgås och kan recensera varje ställe ni hamnar på!

3. Staycation

Om du vill att du och din partner ska få ut så mycket som möjligt av er egentid så är en hotellnatt ett perfekt alternativ. Checka in på rummet efter jobbet och njut av att resten av kvällen är bara er. Beställ upp en flaska bubbel på rummet, sitt i hotellbaren, gå ut och ät på kvällen eller beställ room-service och rör er inte ur fläcken. En hotellnatt sitter aldrig fel och kan dessutom vara perfekt för sex-livet. 

Foto: Rod Long/Unsplash

4. Överraska med en trerätters hemma

Om du vill överraska din partner och kan lyckas vara hemma först passar det perfekt att dekorera med lite ballonger, doftljus, blommor och duka upp ett fint bord för att sedan överraska med en trerättersmiddag. När din partner kommer hem kan du välkomna med ett gott glas vin och lite härlig musik. Sedan kan ni bestämma om ni ska laga tillsammans eller om du helt enkelt vill servera din partner hela kvällen. Till efterrätten kan ni sätta på en härlig romantisk film och sedan kan ni fortsätta kvällen i sovrummet med stämningen på topp.

5. Köp sexleksaker

Friska upp sex-livet på alla hjärtans dag och skäm bort din partner med något ni kan använda inne i sovrummet tillsammans. Beställ hem något i förväg eller gå till en butik, det finns något för alla och se till att det är något ni kan njuta av tillsammans!