5 tecken på att hon kör spelet med dig

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Stämmer listan? Ja, då spelar hon förmodligen spelet med dig.

1. Hon visar intresse

För att det någon ens ska börja spela spelet så behövs det någon form av relation. Hon visar intresse, mycket intresse. Det gäller ju att få den andra på fall, eller hur?

2. Hon spelar svår

Men när hon visat tillräckligt mycket intresse för att en relation har uppstått så håller hon sedan avstånd. Att köra spelet innebär ju att spela svår – personen ska ju få kämpa lite, eller hur?

3. Hon väntar flera timmar med att svara på sms

Det här är så medvetet. Är hon intresserad så kan vi lova att hon läser smset direkt, men vill hon verka lite svår och köra spelet? Ja, då läser hon smset och lägger ifrån sig telefonen och svarar om typ..... fem timmar.

Läs även Hur kär är du egentligen? Testa här!

4. Hon vill inte binda upp sig på något

"Jag vet inte om jag är redo" och "jag dejtar inte bara dig" är ju klassiska. Att köra spelet handlar lite om att äta kakan men fortfarande ha den kvar, och detta gör man på detta sätt. Försöker hålla det på en nivå där det inte blir ett förhållande – men inte heller ett breakup.

5. Hon vill inte släppa taget

En tjej som spelar spelet med dig vill helt enkelt inte släppa taget om dig. Så, det bästa du kan göra om du inte vill köra spelet är släppa alla regler och köra rakt och ärligt. För är det på riktigt, ja då kommer spelet förlora och kärleken vinna, helt klart.

Läs även Ultimata guiden: Så hanterar du en douchebag

Gilla Modette på Facebook!