Trekant med pojkvän – så gick det till

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Har du någonsin övervägt att ha en trekant tillsammans med din partner? Tre tjejer beskriver hur de upplevde det vara att ha trekant med sin partner.

"En killes dröm, sex med två tjejer"
"Jag och min pojkvän hade pratat lite mer på skämt om trekant med en tjej. En kväll åkte vi ut på en fest, jag, pojkvännen och mina tjejkompisar. Senare under natten sa min bästa tjejkompis att hon var sugen på att ligga och då bjöd jag in henne till en trekant. Påverkade som vi var gick dem med på det och jag funderade inte igenom saken utan tyckte att det var en kul grej.

Jag och pojkvännen gick in i ett rum med en säng och började, sen gick jag ut och hämtade min bästa tjejkompis som följde med in och jag bad henne klä av sig och rida min pojkvän. Det gjorde hon också, sedan turades vi om att suga av honom, vi turades även om att sätta på honom medan den andra strulade med honom. Ett tag satt jag även med ett glas och drack medan dem hade sex. Jag och min bästa tjejkompis gjorde egentligen ingenting med varandra så trekant kanske inte är rätt ord.

Direkt efter akten grät dem båda på varsitt håll, jag förstod inte varför. På natten när jag och pojkvännen åkte hem till hans pappa så grät han inför honom också. Hans pappa skrattade då han tänkte som dom flesta: en killes dröm, sex med två tjejer. Men min kille och tjejkompis berättade att de grät för de var rädda att det var ett fyllemisstag och att jag skulle dumpa dem båda.

Jag har inte mått dåligt över händelsen någon gång eller tänkt på det speciellt mycket förrän flera veckor efter händelsen då jag fick för mig att dem gått bakom ryggen på mig och kanske tyckte det var okej att ligga med varandra då jag gick med på det en gång, men jag förstod själv att det inte var så och att det bara var hjärnspöken. I dagens läge hade jag inte gjort om det varken som påverkad eller nykter. Ångrar inte händelsen men det hade nog varit bättre om vi alla tre tänkt igenom det helt utan att vara påverkade. Jag är fortfarande tillsammans med samma kille och tjejen är fortfarande min bästa tjej kompis."

"De hade en regel dock"
"Jag var 17 och var ihop med en kille som jag då hade vart ihop med i två år. Vi hade diskuterat om att ha en trekant flera gånger men aldrig riktigt genomfört det. Men så började vi plötsligt bli seriösa och började aktivt leta på hemsidor, så som bodycontact bland annat. Jag berättade detta för min bästa vän och då kom vi fram till att hon kunde vara med. Så när hans föräldrar åkte bort så åkte vi till honom. De hade en regel dock, de ville inte röra varandra. De kände inte att de ville ta det steget så fokuset blev på mig.

Efter att vi hade kommit igång så kände jag bara hur obekvämt det var. Så jag la mig under täcket och drog det över huvudet och sa " nej nu vill jag faktiskt inte mer, detta känns inte bra för mig". De höll med och vi tog på oss kläderna och satte oss i köket med varsin varm kopp och bara snackade om allt annat. Min kille tyckte dock inte att det skulle hindra mig o sa att jag fick ha sex med henne och jag hade sex med henne ensam många gånger efter det. Men det blev aldrig några känslor mellan oss. Jag och min kille bröt upp några månader senare på nyår av andra orsaker, men vi är goda vänner idag"

Foto: Unsplash


"Det råkade bara bli så"
"Jag hade en trekant med min sambo och en av våra killkompisar som vi båda känt länge. Det var faktiskt inget aktivt val, utan det råkade bara bli så, när vi var på en fest. Vi var ganska påverkade alla tre... Det var kul, inte jättesexigt och inte sådär passionerat, utan mer en spexig och kul grej. Ingen avundsjuka uppstod, jag och min sambo (och killen) skrattade åt det efteråt. Killen som var med är fortfarande en av våra bästa vänner."

Eller vill du veta vad par med bra sexliv har för hemlighet när det kommer till förhållandet? Då borde du kolla i videon nedan för att se vilka vanor de med bra sexliv har i sitt förhållande.

Vill du läsa fler berättelser om vad tjejer varit med om? Då borde du läsa om hur dessa tjejer förlorade oskulden!

Bildkälla: Shutterstock, Unsplash

Gilla Modette på Facebook!