Få tillbaka ex som tappat känslor? Så här vet du!

Få tillbaka ex som tappat känslor? Här är några tecken - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Vill du få tillbaka ditt ex som tappat känslor? Här är några tecken att hålla utkik efter och tips att tänka på efter uppbrottet.

Vill ditt ex ha dig tillbaka? Så här vet du

1. Ditt ex hör fortfarande av sig

Vissa par går isär som vänner och håller kontakten – vi vet. Men har du ett ex som hör av sig, trots att ni inte är sådär jättebra vänner? Ja, då är hen nog lite intresserad fortfarande. Hen kanske skickar snaps som du märker är personliga till just dig, eller skriver och frågar om du ska ut på helgerna. Ja, hen vill ha din uppmärksamhet helt enkelt!

2. Hen frågar ofta hur det går för dig nu

Att ett ex frågar hur du mår och hur det går med livet är inget konstigt i sig. Men märker du att ditt ex frågar gång på gång hur det går med ditt kärleksliv så handlar det om svartsjuka. Och vi alla vet att svartsjuka grundar sig i känslor. Summan? Ja, ditt ex vill ha dig tillbaka.

3. Du märker att ditt ex vill ha info från dina kompisar

Får du höra av dina vänner att ditt ex frågar efter dig, om du har gått hem med någon annan eller vill veta något annat spännande om dig? Ja, då vågar hen antagligen inte fråga dig personligen men är så pass nyfiken så hen går via dina vänner. Hen vill ju veta allt om dig för att hen vill ha dig tillbaka.

Få tillbaka ex som tappat känslor

Att få tillbaka en person som har tappat känslor och intresse är tyvärr inte så lätt. Det går inte att styra vad en annan person känner och upplever och finns inte känslorna där så är det så. Det betyder inte att du inte förtjänar det allra bästa och är helt fantastisk! Det du kan göra just nu är att "go with flow". Ta hand om dig själv och prioritera DIG! 

Här är några saker att tänka på...

4. Hör inte av dig

Att stalka, ringa och smsa är inte lösningen – det kommer göra att personen drar sig ännu längre bort. Försök istället att acceptera situationen som den är just nu (även om det är svårt) och hör inte av dig. Det är ofta då personen inser vad hen saknar. 

5. Umgås inte med varandra

Ta en ordentligt paus från varandra, det kan vara svårt att vara vänner direkt efter uppbrottet om den ena fortfarande har känslor. Låt det gå tid och lita på att det kommer bli ni om det är meningen.

6. Ta lärdomar av relationen

Ta en funderare över ert förhållande. Vilka problem hade ni? Fanns ni saker som ni tyckte olika om? Vilka egenskaper hade hen som du gillade, och inte gillade? Ta lärdomar av förhållandet. Nu vet du vad du vill och inte vill ha! Om hen har fått tillbaka känslor eller känner annorlunda så kommer hen höra av sig – så enkelt är det. 

Artikelbild: Pexels

Mer:

5 tecken på att hon börjar bli kär – berättat av tjejer

5 tecken på att kärleken i ditt förhållande håller på att dö