Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

3 säkra tecken på att ditt ex vill ha dig tillbaka

Hör hen ofta av sig till dig?

Dela på Pinterest
Har du ett ex som vägrar släppa taget? Då vill hen kanske ha dig tillbaka. Här är några tecken att hålla utkik efter!

1. Ditt ex hör fortfarande av sig

Vissa par går isär som vänner och håller kontakten – vi vet. Men har du ett ex som hör av sig, trots att ni inte är sådär jättebra vänner? Ja, då är hen nog lite intresserad fortfarande. Hen kanske skickar snaps som du märker är personliga till just dig, eller skriver och frågar om du ska ut på helgerna. Ja, hen vill ha din uppmärksamhet helt enkelt!


2. Hen frågar ofta hur det går för dig nu

Att ett ex frågar hur du mår och hur det går med livet är inget konstigt i sig. Men märker du att ditt ex frågar gång på gång hur det går med ditt kärleksliv så handlar det om svartsjuka. Och vi alla vet att svartsjuka grundar sig i känslor. Summan? Ja, ditt ex vill ha dig tillbaka.


3. Du märker att ditt ex vill ha info från dina kompisar

Får du höra av dina vänner att ditt ex frågar efter dig, om du har gått hem med någon annan eller vill veta något annat spännande om dig? Ja, då vågar hen antagligen inte fråga dig personligen men är så pass nyfiken så hen går via dina vänner. Hen vill ju veta allt om dig för att hen vill ha dig tillbaka.


Mer:

5 tecken på att hon börjar bli kär – berättat av tjejer

5 tecken på att kärleken i ditt förhållande håller på att dö

Gilla Modette på Facebook!