Odd Spångberg raderade alla bilder och bytte namn på Instagram

Odd Spångberg raderade alla bilder på Instagram och avföljde Isabella Löwengrip. - Foto: Isabella "Blondinbella" Löwengrip
Dela på Pinterest
Blondinbella skriver på bloggen att hon går igenom en tuff period – samtidigt försvinner Odd Spångberg från sociala medier.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är sedan 2013 gift med Odd Spångberg. Paret har två barn tillsammans, Gillis och Sally, och bor i en villa på Lidingö, Stockholm.

Blondinbella driver en av Sveriges största bloggar och under flera års tid har Odd varit en stor del av både bloggen och Bellas Instagram.

Men nu verkar Odd vilja ta en break från sociala medier.

Han har nämligen raderat sin blogg och alla bilder på sin privata Instagram, där han även även bytt namn på kontot, två gånger. En gång bytte han namnet till "foljottosbarnmat" och postade bilder på välling, enligt Bloggbevakning. Men den här gången är kontot helt tomt och heter "hejpadigellermig".

Paret följer inte heller varandra på Instagram.

Varför Odd har gjort den drastiska förändringen har varken han eller Blondinbella bekräftat.

Men på bloggen spekulerar Bellas följare i att det handlar om kärlekstrubbel mellan paret, eftersom hon tidigare har skrivit att otrohet inte skulle få henne att lämna Odd, att det skulle krävas mer än ett hångel eller ligg på resan med kompisar. Hon har även skrivit att Odd sa upp sig från hennes företag – något som gav henne en chock.

Blondinbella har den senaste tiden skrivit om att paret haft det tufft och skrev senast för några dagar sedan att hon hade det jobbigt hemma – så behövde därför tid för sig själv.

"Jag behöver få vara själv. Få landa i livet. I allt som händer just nu. Och förhoppningsvis komma hem lite gladare imorgon. Inte starkare för den delen för det går inte nu. Det är min livs tuffaste period men gladare för stunden i alla fall", skrev hon på bloggen.

Mer:

Här är allt som har hänt mellan Blondinbella och Odd Spångberg

Det är inte konstigt om Blondinbella och Odd har kärleksproblem

Blondinbella berättar om tuffa perioden – stöttas av fansen

Blondinbella om relationen med sina ex: "Delat något fint ihop"

Gilla Modette på Facebook!