Singel? Här är 5 orsaker till att det är du som är problemet

Singel? Här är 5 orsaker till att det är du som är problemet
Singel? Här är 5 orsaker till att det är du som är problemet - Foto: eversummerphoto/Shutterstock
Dela på Pinterest
Är du singel men kan inte riktigt sätta fingret på varför? Här är fem tecken på att det faktiskt är du som förstör för dig själv.

1. Du tycker synd om dig själv för att du är ensam

.... Men när någon frågar om du vill ses så är det inte ett alternativ. Då måste du ju duscha, ta på dig andra kläder än din mjukisdress och faktiskt prata med någon annan än dig själv. Nej då är det nog bättre att ligga kvar med handen i chipsskålen istället.

2. Du spelar spelet

Även fast det kan vara lite spännande att spela spelet och leka lite svår i början när du träffar någon ny så måste du veta när det är dags att sluta. Visar du inget genuint intresse så kan ju inte din crush veta att du är intresserad, eller hur?

3. Du diskuterar med dina vänner... (alldeles för mycket)

Att ha någon att diskutera och bolla ideér med är skönt men tillslut kan det bli så mycket åsikter att du kan glömma bort din egen åsikt mitt i allt. Se till att du inte lyssnar på precis allt som dina kompisar säger, utan att du faktiskt bildar dig en egen åsikt.

Foto: Unsplash

4. Du kommer ändå bli sårad i slutändan

Allt handlar om inställningen, går du in med en dålig inställning och tror att det kommer gå åt pipsvängen, redan innan det har börjat... Ja, då kommer det antagligen att göra det också.

5. Du kan inte släppa din tidigare crush eller partner

Det viktigaste om du verkligen vill hitta någon ny är att släppa taget om det som redan har varit. Jämför inte din nya crush med gamla förhållanden, det leder aldrig till något bra. Out with the old and in with the new!

Artikelbild: eversummerphoto/Shutterstock

Läs mer:

10 sensommardejter – för under 100 kronor

Relationstest: 10 frågor som avslöjar om ni borde vara ihop

5 tecken på att din vän förstör ditt kärleksliv