Så hittade jag kärleken – berättat av 7 tjejer

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Var träffar en kärleken idag? Det är en fråga flera av oss vill ha svar på – så vi frågade sju olika tjejer hur de träffade sin partner.

Jag och min flickvän fick kontakt via Tinder. Vi pratade varje dag, och 11 dagar senare träffades vi för första gången. Cirka två månader efter vår första dejt kallade hon mig för flickvän för första gången; den kvällen blev jag officiellt en av hennes partners, och hon blev min första partner. 

Vi matchade på Tinder men ingen skrev för "Tinder var liksom mest på kul" för båda. En dag skulle jag åka hem från jobbet för jag hade feber och snorade, och vem fan kliver in på tunnelbanan om inte typ den vackraste människa jag sett – och det var han.

Jag inser att jag har fett hår, är svettig och ful så jag hoppar i panik av. Men skriver till honom och frågar om det var han på tunnelbanan, och han ba "men gud ja, varför hälsade du inte" och jag sa att jag inte hann. Någon vecka senare gick vi på date och sedan dess har vi hängt.

Jag och min kille har nu varit tillsammans i ett år, innan dess var vi bästa vänner i tio års tid. Vi var de vännerna som folk sa att vi ALDRIG skulle göra nåt mer. 

Sen en varm vårdag förra året så blev det vi. Han erkände även att han varit förälskad i mig i fyra år men inte vågat göra eller säga något. Nu bor vi ihop i en trea, planerar familj och giftermål. Känns som att vara tillsammans med sin tvillingsjäl!

Jag gick runt med tankarna "jag kommer aldrig hitta någon igen" efter ett jobbigt jävla break up. Jag flyttade till en ny stad där jag inte kände någon och hade bara inställningen att fokusera på mig själv och min utbildning. 

Men redan efter första dagen i skolan förändrades det. Han satt där längst bak i klassrummet och jag visste direkt att det skulle bli något mellan oss. Och så blev det, för idag är vi sambos och är kärare än någonsin.

Träffade min sambo på hemmafest hos en av mina vänner. Vi hade sett varandra tidigare men då fanns inget intresse. På festen tog en gemensam kompis min mobil o skickade mess och flirtade med honom. Detta var en lördag, vi umgicks söndag och han kom hem till mig på måndagskvällen och sedan hade vi vår första dejt på onsdagen. 

Sedan dess har vi inte varit utan varandra och detta är cirka fyra år sedan. Jag sa att jag aldrig mer skulle ha någon kille och hade då varit singel i sju år, men föll alltså pladask kan man säga. 

Träffade min sambo först på min praktikplats, han var tillsammans med min handledares dotter. Sen några veckor senare (han var nybliven singel) såg vi varandra på krogen, och eftersom vi kände igen varandra började vi prata. Har aldrig sovit ensam sedan den kvällen.


Jag började följa min pojkvän på Instagram någon gång under hösten 2015, då vi har gemensamma vänner och jag tyckte han såg bra ut. I augusti förra året la han till mig på Snapchat. Tre dagar senare träffades vi på ett rave som våra gemensamma kompisar höll. Vi sov ihop hos en kompis och hängde lite dagen efter. Fyra dagar efter det tog jag tåget hem till honom och sen dess har det varit vi. 

Mer: 

4 gånger det är okej att förlåta otrohet – trots sveket

4 sätt du kan vara otrogen på – utan att röra någon annan

Gilla Modette på Facebook!