Nellie Berntsson raderar alla bilder på pojkvännen

Instagram, relationer och kärlek.
17-åriga Nellie Berntsson visade upp sin nya kärlek för några veckor sedan – men nu är alla bilder raderade. - Foto: Instagram / Nellie Berntsson
Dela på Pinterest
17-åriga Nellie Berntsson visade upp sin nya kärlek för några veckor sedan – men nu är alla bilder raderade.

Det var i början på juni, för några veckor sedan, som bloggerskan och ridsportprofilen Nellie Berntsson, 16, visade upp sin nya kärlek på bloggen och Instagram.

Hon och Lancelot Hedman, 16, som är son till tidigare fotbollsproffset Magnus Hedman och Magdalena Graaf, hittade kärleken i varandra och har sedan dess visat upp sin kärlek flitigt på Instagram.


Men under midsommarhelgen hände det något.

För nu har Nellie Berntsson raderat alla bilder på Lance på sin Instagram, och han har även raderat alla sina bilder på Nellie.

Nellie har firat midsommar i Stockholm tillsammans med vänner och skriver på bloggen att hon ska åka hem senare idag – men först prata med en person.

"Nu ska jag tillbaks till Ekerö och hämta mina grejer sen till stan för att prata med en person, käka lunch och sen tar vi tåget", skriver hon.

Vad som hänt återstår att se, men Nellie själv skrev på bloggen igår att hon aldrig mer vill dejta en artist eller någon som frågade om länkningar och jagar likes på Instagram och Facebook.

Mer:

Nellie Berntssons kärleksförklaring till pojkvännen är goals

Kändisbarn och boxare – här är Nellie Berntssons nya kille

Gilla Modette på Facebook!