Lancelot Hedman Graaf

Lancelot Hedman Graaf är född 21 juli 2000.


Mamma till Lance är profilen Magdalena Graaf, och hans pappa är den före detta fotbollsspelaren Magnus Hedman. Han har även syskonen Tristan, Louie och Charlie. Tidigare hade han även en storebror vid namn Isak som gick bort 2016. 


Att brodern gick bort kombinerat med att det var stökigt hemma gjorde att Lance hade en jobbig uppväxt. Han fick problem i skolan och började hänga i fel kretsar. Något som till slut fick mamma Magdalena att reagera. Hon skickade iväg Lance till en släkting i Skottland för att börja arbeta på en bondgård. 


Där jobbade han i köket på en brittisk pub, och i samband med det började ett intresse för kampsport ta fart. Efter att ha varit i Skottland och sparat ihop pengar reste han till Thailand för att satsa på thaiboxning. Det var även kampsporten som till stor det hjälpte honom att bearbeta sorgen han kände för den avlidna brorsan Isak. 


Idag är han aktuell med realityserien "Lance vs Livet" på Viafree som hade premiär 29 oktober, där man får följa hans vardagsliv som innefattar en hel del häng med bästa kompisen Linton. Även mamma Magdalena Graaf syns i serien.


2017 dejtade Lance Bloggerskan Nellie Berntsson, men det rann ut i sanden efter några veckor.  Lite senare samma år blev han tillsammans med profilen Paulina "Paow" Danielsson. Förhållandet var upp och ner och de gjorde slut och blev tillsammans igen några gånger under en intensiv period. Men i början av 2018 verkade det som att profilerna gjort slut för gott. Under sommaren 2018 kopplades Lance ihop med artisten My Malmström, men dock ska Lance vara singel just nu, har han berättat för Modette.


Lance har ett intresse för tatueringar och äger hela sex stycken. Bland annat en text vid revbenen, en vid mellangärdet och två stycken på bröstkorgen.


Lance har ett Intsagram-konto som heter @lancelothedmangraaf med över 28 000 följare i skrivande stund. 


Lancelot Hedman Graaf
Bildkälla: Instagram/lancelothedmangraaf

1