Därför vill inte Molly Sandén prata om Danny Saucedo längre

Molly Sandén, Danny Saucedo
Molly Sandén är idag singel. - Foto: Instagram/ m0llys
Dela på Pinterest
Molly Sandén gästar Nyhetsmorgon på TV4 och berättar om nya stilen – och varför hon inte vill prata om pojkvännen Danny Saucedo.

Sångfågeln Molly Sandén raderade tidigare i år alla sina bilder på Instagram. Fansen undrade vad som pågick och blev sedan överlyckliga när Molly kom tillbaka med nya bilder och även ny musik.

Molly har precis släppt singeln "Rygg mot rygg" och gästade Nyhetsmorgon i TV4 i helgen för att uppträda och snacka om sociala medier och "nya" Molly Sandén.

I intervjun berättar Molly att hon tappat många följare på Instagram sedan hon raderade allt, men att flera också tycker det är skönt att hon nu visar upp en mer avskalad bild av sig själv. 

Molly vill inte längre visa upp någon fasad som inte finns på Instagram, utan nu fokuserar hon mer på att leva i nuet.Under intervjun i Nyhetsmorgon får Molly även frågor om pojkvännen Danny Saucedo.

TV4:s programledare Jesper Börjesson frågar om Molly kommer visa något från Danny och deras gemensamma framtida bröllop på Instagram, men Molly svarar nej.

– Nej, jag har blivit så trött på att inte få stå på mina egna ben, utan att allt jag gör ska förknippas med vad han gör och säger, säger Molly.

Molly har alltså därför valt att inte prata om Danny – för att hon vill stå helt på egna ben.

– Så jag gjort ett litet statement där också. Jag vill inte prata om honom, jag vill inte det, säger hon i klippet.


Mer:

Därför raderade Molly Sandén alla bilder på Instagram

Äntligen! Då gifter sig Molly Sandén och Danny Saucedo

Gilla Modette på Facebook!