Så vet du om han börjar få känslor för dig

Så vet du om han börjat få känslor för dig.
Så vet du om han börjat få känslor för dig. - Foto: Canva.
Dela på Pinterest
Det kan vara klurigt att läsa av människors känslor ibland. Men här är tecken på att han faktiskt börjar få riktiga känslor för dig.

1. Ni råkar stöta på varandra väldigt ofta

"Råkar" han alltid vara på det stället du är? Festen, matchen, konserten, uteställen? Det är nog inte en slump om han springer in i dig, gång på gång.

2. Han är omtänksam

Trots att ni inte är särskilt nära vänner gör han saker för dig som bara riktigt bra vänner brukar göra. Han skjutsar dig hem från festen och han erbjuder sig att komma med soppa när du är sjuk.

3. Han avslutar aldrig konversationen

Skriver han emojis när han inte vet vad han ska skriva, eller börjar prata om helt onödiga saker? Ja, då vill han förmodligen fortsätta kontakten. Den enda gången han faktiskt avslutar en sms-konversation är när han skriver god natt – men kompenserar upp det med att skriva god morgon! 

4. Han noterar små förändringar som du gjort

Han uppmärksammar och ger dig alltid komplimanger när du till exempel har klippt dig eller har den där nya klänningen på festen.

5. Han ger dig alltid uppmärksamhet

Till och med när ni umgås i en grupp av vänner så har han fullt fokus på dig. Trots att han försöker dölja det märker du ofta att han sitter och tittar på dig – även när det inte är du som pratar.

Mer:

5 tecken på att han börjar bli kär i dig – berättat av killar

5 saker killar gör – som betyder att de bara vill ha sex

Gilla Modette på Facebook!