6 saker vi tjejer älskar att snacka om efter ett ligg

Vänner pratar
Roliga saker att snacka om efter sex. Håller du med? - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Engångsligg eller inte, det finns alltid massor att prata om det gäller sex. Håller du med?

1. "Hur var det?"

Såklart man måste ställa frågan. Hur var sexet? Var det galet? Bra? Dåligt? Över lite för snabbt? Höll ni på i flera timmar? Testade ni något nytt? Var hade ni sex? Vi vill liksom veta allt och lite till. 

2. "Hur känns det idag?"

Det här är en fråga som vi alltid ställer till varandra – hur känns det idag? Är det pirr i magen? Lite ångest? Inga känslor alls? Öm i kroppen? Nykär? Sexuellt frustrerad? Ja, det finns sååå mycket man kan känna efter ett ligg och vi vill såklart dela med oss av det till våra bästisar.

3. "Hur var hen?"

När tjejer pratar om ett ligg så handlar det inte om "Åååh hur stora bröst hade hon, hon stor penis hade han, bla bla bla", utan det handlar mer om hur sexet var, genuint. Visste hen vad hen höll på med? Hade hen koll på din kropp? Var hen omtänksam? Var hen sexig? Ja, allt det där är ju superkul att prata om.

4. "Kom du?"

Well. Tyvärr är det ju så att är det ett engångsligg så kommer sällan tjejen. Så, får man ett ja på den här frågan - ja, då vet vi att det var ett bra ligg!

5. "Använde ni kondom?"

Viktigt viktigt! Vem tog initiativ? Var hen en douche eller gentleman?

6. "Vad händer nu?"

Har ni pratat? Sa ni hejdå? Är ni vänner på Facebook? Vill du ligga med hen igen? Ja, eftersnacket är ju alltid det bästa snacket. Eller hur?


Har du och din partner inte haft sex på lääänge och undrar vad det egentligen beror på? Då borde ni läsa det här i videon.

Mer:

Det här händer om du dricker alkohol när du äter p-piller   

Det här händer om du röker när du är gravid