4 tecken på att du har hittat ditt livs kärlek

kärlek, par, relation
Är din partner den rätta för dig? - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Känn efter noga och innerligt när du läser de här sakerna. För om de stämmer in, på riktigt, så har du hittat ditt livs kärlek.

1. Din älskling är det första namnet som dyker upp i ditt huvud när något kul har hänt

Du vet, när något riktigt kul händer och du bara måste berätta det för någon och din älsklings namn är det första som dyker upp i ditt huvud. Då vet du.

2. Den här texten från Kenzas blogg får dig att att gråta

"Jag är livrädd för den dagen då jag förlorar honom. Den dagen vi är gamla och grå och någon av oss går bort. Eller om någonting händer och vi förlorar varandra tidigare än så. Jag tror inte att allt bara tar slut den dagen vi dör, men vad händer om vi inte hittar varandra där efter?"

... "Jag tänker på hur fort åren går, hur mycket jag älskar mannen som ligger bredvid och har slingrat sina ben runt mina och hur jag vill att detta aldrig ska ta slut."


3. Ni vill båda samma saker i livet

Det handlar inte om ni båda gillar samma smak på Ben & Jerry-glassen. Utan tycker ni om samma saker? På riktigt? Känner ni båda att "Åh, det här är livet" när ni gör saker ihop? Värderar ni båda en hemmakväll över utekvällen eller sitter den andra i soffan med suktande ögon på partypolarnas instastory? 

4. Ni litar på varandra

Att lite på någon handlar om mer än bara tvåsamhet. Det handlar om att kunna räkna med någon, i alla lägen. Är den du älskar också din klippa i livet så har du hittat hem i kärleken.


Börjar du tvivla på om du och din partner är rätt för varandra och funderar på att göra slut? Här är 6 tecken på att du kommer att bli lyckligare som singel än att vara kvar i ditt förhållande. Se mer i videon.

Mer:

5 saker du måste veta om du ska dricka alkohol när du har mens

Gilla Modette på Facebook!