Så träffade Alice Stenlöf sin pojkvän Philip Wong

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Influencern Alice Stenlöf berättar i en Youtubefilm hur hon träffade sitt livs kärlek – och att han var hennes bästa väns bror.

Alice Stenlöf är tjejen som på raketfart har slagit igenom i influencervärlden. På bloggen och Instagram får vi se modebilder, sminktutorials och följa Alice genom livet. Hon är tillsammans med sin pojkvän Philip Wong – och i en Youtubefilm berättar hon hur paret träffades.


Bildkälla: Instagram/Alicestenlof

Det var 2013 som paret fann kärleken i varandra och allt började med att Alice var kompis med en tjej som heter Victoria, som då är Philips syster. 

Filmen heter "hur jag föll för min bästa kompis bror", och är en story där både Philip och Alice berättar hur allt gick till.

Alice berättar att de träffades på Philips sommarställe, dit Alice åkt för att umgås med systern Victoria. Det ena ledde till det andra och en kväll kysstes paret på en sommarkväll när gänget festade på en brygga.

Bildkälla: Instagram/Alicestenlof

"Hans lillasyster var med och såg det här. Ingen förstod någonting, inte vi heller. Eller du förstod, du hade planerat det", säger Alice.

Philip kontrar då med att säga att han hade planerat att kyssa henne den kvällen. 

"Det blev inte jättebra stämning, lite sura miner. Du försökte hålla om mig under kvällen, men jag kände att nej jag är inte här för att hångla med en kompis storebror, sorry", säger Alice.

Men efter det bodde Alice hos Victoria och Philips familj, och pendlade att sova i Victorias och Philips rum. Och där och då började hela kärlekshistorien.

Efter sommaren var slut så åkte Philip iväg på en resa till USA för att spela hockey, på obestämd tid. Paret höll då kontakten via Skype – men kring julafton 2013 så kom han tillbaka, och på juldagen poppade Alice stora frågan som gjorde paret exklusiva.

Bildkälla: Instagram/Alicestenlof

Alice är vän med Bianca Ingrosso som precis har renoverat sin lägenhet – något som följarna älskade att se. Se bilderna i videon!

Gilla Modette på Facebook!