7 heta tips på hur ni får till telefonsexet

Telefonsex – här är tipsen!
Telefonsex – här är tipsen! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Kommer du och din partner spendera tid ifrån varandra men vill hitta sätt att behålla gnistan? Här kommer sju tips på hur ni optimerar ert telefonsex.

1. Lita på personen

Det första att tänka på är att ha telefonsex med någon du kan lita på. Att kunna slappna av och njuta av stunden är A och O. Antingen med din partner eller en het dejt du tycker om.

2. Bygg upp en spänning under dagen

Bygg upp en spännande stämning under dagen och skicka lite förbjudna saker till varandra. Båda kommer längta tills kvällen då ni vet att ni har lite egentid i telefonen tillsammans. 

3. Slappna av

Även om det känns lite konstigt och ovant att inte kunna röra vid varandra fysiskt eller se varandra så kommer det känns mycket bättre om du slappnar av, låt det bara hända. Börja samtalet med att prata om dagen och låt samtalet naturligt leda in i den riktningen.

Foto: Unsplash

4. Avsett tid

Bygg upp en mysig stämning och låt det ta tid. Berätta att ni längtar efter varandra, låt den andra fylla i, sänk tonen och säg några sexiga ord. Låt tystnaden vara en del av stämningen, sänk andningen och lev dig in i vad ni pratar om här och nu.

5. Var inte blyg

Våga säga det du tänker på. Berätta vad du brukar tycka om att din partner gör när ni är tillsammmans och lev dig in i det som att det händer nu. Svävar din fantasi iväg? Perfekt, låt din partner få veta.

6. Ha kul!

Ni gör det för att ni saknar varandra och för att kunna njuta, men tillsammans. Är du nära till skratt ibland? Släpp ut det och låt upplevelsen innehålla lite skratt. Sex är kul!

7. Känn dig sexig

Var inte självkritisk. Du är fin precis som du är och vågar du visa det över telefon kommer hen bli helt galen och vilja ha dig ännu mer. Blir du inspirerad nu? Perfekt låt din partner få veta det direkt!

Mer:

Distansförhållande? 7 saker ni måste göra för att hålla ihop