Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker du kan göra på alla hjärtans dag om du är råpank

Dela på Pinterest
Vill du uppvakta någon lite extra och göra något romantiskt på alla hjärtans dag utan att behöva vända ut och in på plånboken? Då borde du satsa på de här sakerna.

1. Laga era egna pizzor hemma

Ha en romantisk kväll med italienskt tema. Köp ett pizzakit, roliga och smarriga ingridienser och laga er absoluta drömpizza till tonerna av någon italiensk lista på Spotify.

2.  Uppfyll din partners fantasier

Be din partner skriva ner en sexdröm hen alltid haft och kör en kväll med rollspel och låt drömmen komma till liv!

3. Köp en chokladask med fem äckliga och fem goda praliner

Blombuketter och chokladaskar är lätt att köpa och ge bort bara för att, och det är slöseri med pengar. Satsa istället på att köpa något ni kan glädjas lite åt för stunden.

4. Tänd ljus och gör er egna hemmabio

Bio är mysigt, men det är desto mysigare att se filmen hemifrån. Gosa ner er, köp lite snacks och tänd ljus för att höja mysfaktorn till max.

5. Föreslå att ni ska stå för varsin rätt

Om ni vill dela upp det så den ena inte behöver stå för hela kalaset så kan du föreslå att ni ska laga en romantisk middag hemma och låta den ena stå för förrätt och efterrätt och den andra för huvudrätten.

6. Ha en femkamp

Dra fram fem spel och tävla hela kvällen. Jättemysigt och mycket roligare än att bara sitta och äta en middag eller se film.

7. Skriv ner era gemensamma drömmar och mål

Använd kvällen till att spåna och drömma er bort till saker som ni vill göra tillsammans i framtiden. Skriv ner det på en lista och göm undan till nästa alla hjärtans dag.

8. Åk skridskor

Besök närmsta isrink eller park som erbjuder skridskoåkning och ta er en tur på isen. En jätterolig – och lite anourlunda aktivitet som gör er kväll speciell.

9. Ha en picknick innomhus på golvet.

Släng ut en filt och styr upp en dejt på golvet.

Se fem saker till i spelaren ovan.

Mer:

Jo, du kan vara otrogen utan att röra någon annan

Gilla Modette på Facebook!