4 tecken på att din partner varit otrogen – och kommer vara det igen

Partner är otrogen?
Tecken på att din partner kommer vara otrogen mot dig. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
En gång otrogen, alltid otrogen? Eller? Har din partner varit otrogen tidigare mot dig eller i sina tidigare förhållanden? Om de här sakerna stämmer in så finns det en stor risk att det kommer hända igen.

1. Din partner litar inte riktigt på dig nära sin telefon

Mobilen är inställd så man inte kan se vem som skickar sms, vad det står i eller vägrar ge ut sin kod. När du väl ska låna telefonen så vår du alltid vänta en minut på att hen ska "låsa upp den"... och radera något.

2. Din partner är antingen jättegullig eller bråkar om exakt ALLT

Cosmopolitan har intervjuat Dr. Susan Krauss Whitbourne, professor inom psykologi och hjärnvetenskap, som säger att ett vanligt tecken på otrohet är att ens partner pendlar mellan dessa två, starka känslor. Att ge all sin kärlek ena sekunden kan tyda på skuld och ånger. Och att i nästa få ett utbrott kan visa på att din partner antingen har så dåligt samvete att hen hoppas att du gör slut, eller att hen helt enkelt inte bryr sig.

3. Din partner var otrogen i sitt förra förhållande med flera stycken

Om din partner var otrogen i sitt tidigare förhållande med flera stycken så finns det ofta bara två orsaker. Ett, hen saknar kontroll över sina impulser – vilket är ett STORT varningstecken. Eller att hen helt saknade respekt för sin partner och gång på gång korsade gränsen. Kanske var det ett problem i deras förhållande, eller så är det något som din partner borde jobba på själv.

4. Du har en dålig magkänsla

Om du vet med dig att du har problem med svartsjuka sen tidigare och alltid har en dålig magkänsla kanske du ska ta det här med en nypa salt, men inte bortse från det helt. Finns magkänslan där så är det oftast något som inte stämmer. Lita på det.

Mer:

9 saker du vill veta om din partner – men inte vågar fråga