Gjorde din partner det här på valborg så är det dags att göra slut

Redo för en singel-sommar?
Redo för en singel-sommar? - Foto: Unsplash / Unsplash
Dela på Pinterest
Om det här hände i ditt förhållande igår så är det kanske dags att sadla om och ha en härlig sommar som singel istället.

1. Hen ansträngde sig inte för fem öre så ni kunde mötas upp under kvällen

Om man firar i samma stad – men på olika håll så vill man att den andra ska få någon sorts saknad av en under kvällens gång. Om din partner prioriterar annat än dig hela kvällen så är det kanske hög tid att du också gör det.

2. Hen kommenterade inte din valborgs-selfie

Det är valborg, du är vackrare än alla blommor tillsammans på din Instagramselfie. Klart hen ska ge dig en komplimang!!!

3. Hen gjorde små störande saker som irriterade dig gång på gång

Det sägs ju att kärleken är blind och man inte ser alla de där små störande sakerna när det är någon man älskar som gör dem. Men om du inte kan sluta störa dig på hens sätt att skratta, smaska när den tuggar eller andra små oviktiga saker så kan det vara ett tecken på att dina känslor tynat bort.

4. Hen startade ett drama som spårade ur under festen

Började ni gräla, som vanligt, på festen och det slutade i tårar och massvis med drama? Då borde ni överväga om ni verkligen borde vara tillsammans, alternativt om ni kanske ska sluta dricka i varandras sällskap.

5. Hen var frånvarande under alla höjdpunkter under kvällen

Ta en sekund och tänk efter. Var det en slump att din partner inte var där? Eller var det på grund av att din partner inte var där som det blev kvällens höjdpunkt? Kanske har du roligare på egen hand och borde ge singellivet en ny chans.

Mer:

Så får du folk att flörta med dig – om du är för blyg för att ta första steget