Här är Prins Harry och Meghan Markles officiella bröllopsporträtt

Prins Harry, Meghan Markles
Här är Prins Harry och Meghan Markles officiella bröllopsporträtt. - Foto: Alexi Lubomirski/Kensington Palace via AP/TT
Dela på Pinterest
Prins Harry och Meghan Markles officiella bröllopsporträtt har släppts och det finns en anledning till att Harrys bror och fru, William och Kate, sitter där Meghan Markles pappa skulle ha stått...

Lördagen den 19:e maj gifte sig Meghan Markle och Prins Harry och bröllopsceremonin var minst sagt sagolik. Nu har de officiella bröllopsporträtten släppts och det är några detaljer som bryter från de tidigare traditionerna.

En av de sakerna som sticker ut från de nyblivna makarnas bröllopsfoton är hur familjen är utplacerad runt om dem på fotot.

Att Kronprinsen, och Harrys bror, William och hans fru Kate Middleton står på Meghans sida hör nämligen inte till vanligheterna.

Bildkälla: Alexi Lubomirski/Kensington Palace via AP/TT

På kronprinsens porträtt stod Williams familj till hans vänstra sida på fotot och Kate Middletons familj stod på hennes högra sida. Trots att det är fotografen som bestämmer var alla ska stå så är detta den vanligaste uppställningen enligt den före detta hovjournalisten Duncan Larcombe.

"Det är ganska normalt att bruden och brudgummen att stå bredvid sina föräldrar", säger Duncan till Harpersbazaar.

Men eftersom det bara var Meghans mamma, Doria Ragland, som kunde närvara på vigseln från Meghans familj så fick William och Kate även ställa sig på den vänstra sidan av paret för att skapa symetri i bilden.

Om Meghans pappa, Thomas Markle, hade varit på bröllopet så hade han med störst sannolikhet stått där Kate och William befinner sig på bilden, skriver Harpersbazaar.

På tal om kungligheter, se vad den svenska prinsessan Estelle får för lyxig födelsedagspresent varje år i videon nedan:

Mer:

H&M:s nya bröllopsklänningar är perfekta till alla sommarbröllop 2018

Här är H&M:s nya bröllopskollektion 2018

11 budgetvarianter av förlovningsringar – alla under 1 000 kronor