5 tecken på att du är mentalt singel – dags att göra slut

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Kanske har ditt hjärta gått vidare och mentalt har du gjort slut för länge sen. Om du känner igen dig i de här sakerna så är det dags att avsluta din relation och gå vidare till singellivet som du undermedvetet längtat efter.

1. Du har fått ett behov av att få bekräftelse av andra

Ditt behov av bekräftelse är starkare än någonsin. Det väger tyngre att få en komplimang av en utomstående än av din partner och du märker att du aktivt söker efter det hos andra. Det kan vara ett tecken på att er kemi har bleknat och du är sugen på något nytt.

2. Du kan se en framtid utan din partner

Du kan faktiskt föreställa dig en framtid utan din partner – och inte nog med det. Den framtiden känns spännande, rolig och ljus.

3. När du tänker på livet som singel så känns det som att världens alla dörrar öppnar sig

Om ordet "singel" helt plötsligt känns synonymt med "frihet", "möjligheter" och "lycka" så är det nog dags att gå vidare från förhållandet och låta dig själv blomma ut.

4. Du wingar åt dina kompisar – men hoppas att personen ska vara mer intresserad av dig

När du är ute på krogen och har i uppdrag att söka upp singlar att winga åt dina vänner så suger du åt dig ögonblicket som en svamp. Och om det visar sig att den du ska winga bort din kompis till är mer intresserad av dig så njuter du till max.

5. Sekunden när din partner kliver in genom dörren så blir rummet 20 grader kallare

Är det konstant dålig stämning i ert hem så kan det bero på att lågan har brunnit ut och era hjärtan kanske är redo för att söka sig vidare. Glöm aldrig bort att ett break up inte alltid behöver vara dåligt. Om du redan gjort slut i hjärtat och i huvudet så kommer ni båda bli lyckligare på olika håll. Och vem vet vad, eller vem som väntar runt hörnet, antagligen något bättre än det du har idag.

Tvekar du på din relation med din partner? Här är fem frågor att ställa dig själv och få svaret på frågan: Är det dags att göra slut eller ge det en chans?

Mer:

Så visste vi att vi hade träffat vår soulmate – berättat av tjejer

4 tidiga tecken på att ditt förhållande inte kommer hålla