"Jag tycker min partner luktar illa där nere – hur berättar jag?"

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Tycker du att din partner luktar illa där nere? Det kan vara svårt att säga det på rätt sätt så din partner inte blir sårad, men också nödvändigt om det rubbar ert sexliv.

Det här med intima doftar i de nedre regionerna kan vara ett känsligt ämne, men väldigt viktigt. Om det luktar konstigt eller illa så kan det bero på många orsaker. Allt ifrån vad man äter till hur man tvättar sig kan väga in. Och om man tvättar sig för ofta så kan det också vara en orsak till att det börjar lukta konstigt.

Så vad ska man göra om ens partner börjar lukta funky där nere? Hur säger man det? Och vad gör man åt det?

Vi har pratat med Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från podden "Alla våra ligg" som gett sina bästa tips på hur man ska tackla denna svåra fråga.

Bildkälla: Instagram/Alla våra ligg

– Man kanske kan börja med att reflektera lite högt och bara "men hur brukar du tvätta dig, jag har hört att man inte ska tvätta sig med tvål så mycket", för det är ju sant. Ibland kan det ju vara att man övertvättar till exempel. Det kan ju också leda till att det blir dålig balans, säger Amanda Colldén till Modette.

Anna har ett riktigt smart knep på hur man kan smyga in frågan genom att placera en viss produkt i duschen. Se hennes bästa tips på hur du tar upp ämnet med din partner i spelaren ovan.

En annan känslig fråga som vi passade på att fråga tjejerna var hur man ska berätta för sin partner att man vill ha sex med andra. Se vad Amanda och Anna tycker man ska göra om man vill öppna upp sitt förhållande och ligga med andra än sin partner i videon nedan.

Mer:

Min partner tycker att vi har för lite sex – vad ska jag göra?

Åtta enkla saker som stärker ditt förhållande