Så kan Instagram avslöja om någon är i en relation eller inte

Instagram
Så vet du om man träffat någon – med hjälp av sociala medier - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Färre selfies, två glas på matbordet och några specifika likes. Det finns några smarta knep för att ta reda på om någon är i en relation eller inte. Allt du behöver göra är bara att öppna Instagram.

Vissa personer gillar inte att skylta med sitt kärleksliv och andra kanske är helt nya i en relation, och inte riktigt har vågat bli "officiella" på sociala medier ännu. Men, det finns ett sätt att ta reda på om en person är i en relation eller inte. 

Det är Elite Daily som har listat några smarta knep, som är perfekta för dig som vill se om ditt ex träffat en ny, om din crush har en partner eller om din polare gått och blivit kär.

1. Det står två glas eller tallrikar på bilden

Det här är en klassiker, och är faktiskt en detalj som Isabella Löwengrips läsare märkte när hon hade träffat sin nya pojkvän Hampus. Om det står två glas rött på soffbordet så betyder det ju förmodligen att hen har en myskväll med någon speciell.

Bildkälla: Unsplash

2. Personen gillar bilder från samma person

Att analysera likes är ett riktigt superhack för dig som vill stalka loss på Instagram. Om du märker att personen gått loss med likes på en specifik person, och inte så mycket mot andra, så kan du nog dra slutsatsen av att det finns kärlek i luften.

Bildkälla: Unsplash

3. Färre selfies

Har personen postat massvis med selfies tidigare, men på senaste tiden tonat ner? Ja, då kan det betyda att hen tröttnat på att ta selfies eller att hen helt enkelt har träffat någon. För vem har tid för selfies när man är nykär?

4. Personen är taggad i bilder

Ett annat klassiskt tips är att gå in på fliken där du kan se bilder personen blivit taggad i. Här kan allt möjligt dyka upp, och kanske kan du hitta personens nya kärlek! 

Mer:

Så tar du reda på vad du egentligen söker efter i en relation

Gilla Modette på Facebook!