Allt som hänt mellan Odd Spångberg och Isabella Löwengrip

Till vänster håller Odd Spånberg om Isabella Löwengrip. På bilden till höger ser man Isabella Löwengrip.
Detta har hänt mellan Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spånberg. - Foto: Isabella "Blondinbella" Löwengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg är just nu paret alla pratar om. Vi reder ut vad som faktiskt har hänt – och inte hänt.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg har varit gifta sedan 2013 och just nu snackar alla om Blondinbellas kris – som hon skriver om på bloggen. Flera spekulerar i vad som kan ha hänt mellan paret, därför har vi gått igenom Bellas blogg för att hitta vad hon själv faktiskt har sagt – och inte sagt, om deras relation.

28 januari 2017. Isabella "Blondinbella" Löwengrip skriver att hon skulle förlåta Odd om han var otrogen

Isabella Löwengrip skriver att hennes uppfattning om otrohet har ändrats och att hon förmodligen inte skulle lämna Odd för ett hångel på krogen eller ett ligg på resan med kompisarna, ett inlägg som startade spekulationerna om att något hänt mellan paret.

17 februari 2017. Blondinbella och Odd är i Thailand – berättar att paret haft det turbulent

Familjen semestrar i Thailand och Blondinbella skriver på bloggen att paret har varit lite dåliga på att vara just det – ett par. "Vi har haft det lite turbulent men nu har vi tagit oss igenom det och allt känns bättre", skrev hon .

28 februari 2017. Blondinbella skriver att hon är med vänner som stöttar henne

Shelia, som är en av Blondinbellas närmaste vänner, beskrivs som en vän som alltid stöttar henne och har gått igenom flera faser i livet tillsammans med Blondinbella. Vännerna ses och lunchar i februari – samtidigt som Blondinbella får stöd, som hon skriver i bloggen.

28 februari 2017. Blondinbella postar ett citat med rubriken "Självständighet"

Översättningen är: "Vissa kvinnor väljer att följa efter män, andra väljer att följa deras drömmar. Om du tvivlar på vilken väg du ska gå, kom ihåg att din karriär inte kommer vakna upp en dag och säga att den inte älskar dig längre", citatet postade hon på bloggen.

7 mars 2017. Blondinbella bekräftar krisen mellan paret

I en kommentar på bloggen skriver Blondinbella att paret har en del att ta itu med och har haft det turbulent under en tid.

20 mars 2017. Odd slutar jobba med Blondinbella

På bloggen skriver hon att de inte fungerade längre, att paret jobbade tillsammans. Odd ville inte vara kvar i bolaget och det hela kom som en chock för Blondinbella. Även här bekräftar hon att paret haft det tufft, men att det är bättre nu.

26 april 2017. Odd Spångberg raderar alla sina bilder på Instagram

Han raderar alla sina bilder, byter namn och lägger upp massa bilder med välling – något som förmodligen är reklam, skriver Bloggbevakning.

4 maj 2017. Blondinbella säger att hon går igenom en kämpig period

Hon åker till Barcelona med Shelia, som stöttade henne tidigare i år. Blondinbella skriver att det är en tuff period att tackla och att hon måste hantera det i lugn och ro.

6 maj 2017. Blondinbella säger att den kämpiga perioden är något som har med hennes hem att göra

bloggen skriver hon att hon har det tufft hemma och att hon går igenom den tuffaste perioden i sitt liv. Hon skriver att hennes barn, Gillis och Sally, märker av att något är fel och att hon behöver tid för att landa i allt som hänt.

7 maj 2017. Paret följer inte varandra på Instagram

Vi upptäcker att Blondinbella och Odd Spångberg inte följer varandra på Instagram.

8 maj 2017. Hon kommer hem från Barcelona – till barnen

På bloggen skriver hon att det var härligt att komma hem till barnen efter helgen i Barcelona.

9 maj 2017. Blondinbella bekräftar att det finns ett "vi" i krisen

Efter flera spekulationer om att det handlar om Odd och Blondinbella går hon nu ut med att "vi går igenom en tuff period" och att de kommer att berätta vad som egentligen har hänt – men att det kommer senare.

11 maj 2017

Blondinbella bekräftar att hon och Maken Odd Spångberg ska skilja sig.

Medan Odd och Isabella fortfarande var ett par så valde Odd att tatuera in en kärleksförklaring till Isabella. Se vad han tänker göra med den i videon nedanför.

Mer:

Bekräftat: Blondinbella och Odd Spångberg skiljer sig

Blondinbella berättar om krisen – stöttas av fansen

Odd Spångberg raderar alla bilder – paret följer inte varann

Det är inte konstigt om Blondinbella och Odd har kärleksproblem