Allt du behöver veta om Justin Bieber och Hailey Baldwin

Dela på Pinterest
Enligt flera källor ska Justin Bieber har gått ner på knä och ställt den stora frågan till sin flickvän Hailey Baldwin. Vi har samlat allt från kärlekshistorien till ringen och reaktionerna – här är allt du behöver veta om förlovningen.

Sorry alla Bieber-fans där ute, Justin är upptagen på riktigt nu. Enligt flera källor ska han gått ner på knä och friat till sin flickvän Hailey Baldwin under deras semester på Bahamas – och ja, hon sa såklart ja.

Nu väntar vi alltså på ett eventuellt bröllop mellan drömparet Haliey och Justin, något som vi kan gissa kommer bli helt magiskt. Men, tills dess har vi samlat allt du behöver veta om deras relation – kärlekshistorien, frieriet, ringen och såklart alla reaktioner efteråt. 

Hur paret träffades från första början

Hailey och Justin ska ha träffats för första gången 2009. Det var Haileys pappa, skådespelaren Stephen Baldwin, som introducerade paret för varandra.

Bildkälla: Instagram/haileybaldwin

När paret började dejta för första gången

Det var i slutet av 2015 som de första ryktena kom. I början av december sågs paret ute på romantiska middagar och dejter. I slutet av månaden åkte Justin på semester, och enligt Instagram fick han sällskap – av ingen mindre än Hailey. 

Bildkälla: Instagram

Några dagar senare går paret ut offentligt med en kyssbild, och i en intervju berättar både Justin och Hailey att det finns kärlek mellan dem – men att inget är exklusivt, då Justin skulle ut på turné.  

Bildkälla: Instagram

Paret gjorde slut

Ja, det blev trubbel i paradiset relativt snabbt. I mars 2016 postade Justin Bieber en gammal bild på Selena Gomez, när hon och Justin kysser varandra. 

Bildkälla: Instagram

Justin avföljer Hailey på Instagram augusti 2016 och efter det hör vi ingenting från paret under två år. Då ska Hailey bland annat dejtat Shawn Mendes och Justin Bieber var tillbaka med exet Selena Gomez.

Bildkälla: Stella Pictures

Justin Bieber gick från ett ex till ett annat – igen

Selena Gomez är nu ute ur bilden igen och Justin Bieber gick tillbaka till ett annat ex, nämligen Hailey. Det var i juni 2018 som ryktet kom att Justin och Hailey dejtar igen. Flera bilder börjades sprida på nätet, bland annat bilder där paret kysser varandra. 

Bildkälla: Instagram

Justin Bieber friar till Hailey Baldwin (OMG!)

Ja, 7 juli 2018 kom den stora nyheten som slog ner som en blixt i hela nöjesvärlden. Enligt flera källor ska Justin Bieber ha gått ner på knä och friat till sin Hailey. Detta under en semester på Bahamas, där paret befinner sig för tillfället. Justin ska ha friat inför massa folk på en restaurang. Hailey ska ha sagt ja, såklart.

Bildkälla: Instagram

Reaktionerna efteråt

Justin Biebers föräldrar postade båda två något som vi kan ana har att göra med förlovningen. "Stolt är en underdrift! Ser fram emot nästa kapitel", skrev Justins pappa på Instagram, och mamma Pattie twittrade under lördagen och skrev "kärlek, kärlek, kärlek, kärlek". Även ska Haileys pappa ha grattat paret på Twitter, men sedan raderat sin tweet. 

Bildkälla: Instagram

Den omtalade ringen

Nu ställer sig såklart alla frågan – hur ser ringen ut? Enligt uppgifter ska Justin Bieber ha planerat frieriet och köpt en ring redan i New York innan paret åkte på semester. Flera bilder på Haileys hand tillsammans med en ring cirkulerar nu på internet och vissa menar att det är förlovningsringen vi ser. Och ja, ni ser ju själva vilken maffig diamant det är! Uppdatering: Justin Bieber postade en bild på paret där en annan ring syns, någon dag efter förlovningen. Nu sägs det vara förlovningsringen. Se den nedan.

Bildkälla: Instagram

Paret går ut med förlovningen officiellt

9 juni, två dagar efter förlovningen ska ha ägt rum, går paret ut offentligt och bekräftar förlovningen. Justin skriver på Instagram att nyheter sprids snabbt och att han egentligen ville vänta med att säga något. "Mitt hjärta är helt och hållet ditt och jag kommer alltid sätta dig först", skriver han om sin Hailey.

Bildkälla: Instagram/justinbieber

Även Hailey Baldwin bekräftade förlovningen vid samma tidpunkt som Justin.

"Jag är inte säker på vad jag har gjort för att förtjäna så här mycket lycka, men jag är så tacksam", skriver hon på Twitter.

Bildkälla: Twitter

Mer:

Justin Bieber kysser flickvännen Hailey Baldwin – nu gör bilden succé

Gilla Modette på Facebook!