4 tecken på att din partner funderar på att göra slut med dig

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Om ditt förhållande plötsligt blir mindre kommunikativt kan det kännas som att ni är på väg att göra slut. Vi har listat fyra tecken på att din partner funderar på att göra slut.

1. Du märker förändringar i din partners beteende

Alla människor och förhållanden har bra respektive dåliga dagar, bara för att din partner är på dåligt humör i två dagar behöver det inte betyda att hen ifrågasätter ert förhållande. Men om din partners dåliga humör är återkommande så kan det bero på att det är någonting på gång. Om din partner är mer kritisk, låg eller sarkastisk mot dig än vanligt så kan det bero på att hen har negativa känslor antingen mot dig eller förhållandet.

Bildkälla: Unsplash

2. Ni spenderar mindre tid tillsammans än vanligt

Tar din partner plötsligt avstånd från dig och spenderar mer tid på sin telefon, på jobbet eller gymmet? Då kan det bero på att hens känslor börjar svalna. Om er kvalitetstid tillsammans har minimerats kan det vara för att din partner medvetet tar avstånd från dig. Var inte rädd för att prata med din partner om du märker att hen tar avstånd.

Bildkälla: Unsplash

3. Hen får dig att känna dig otillräcklig

Du kan vara den vackraste människan på jorden och din partner får dig ändå att känna dig otillräcklig för hen. Det är vanligt att man tvivlar på sig själv och vad man är kapabel till men om du är rädd att din partner ska lämna dig för någon bättre bör du ifrågasätta det. Det är viktigt att du är med någon som ser ditt värde.

Bildkälla: unsplash

4. Din partners sexlust har minskat

I ett förhållande är inte sex allt men det utgör en stor del av förhållandet. Om du märker att din partner inte längre vill ha sex bör du prata med hen om det. Brist på intimitet kan vara ett tecken på att det är något som inte stämmer i förhållandet.


Har du och din partner inte haft sex på lääänge och undrar vad det egentligen beror på? Då borde ni läsa det här.

Så kan Instagram avslöja om någon är i en relation eller inte